keskiviikko 8. elokuuta 2012

Päivä 3 – Minun vanhempani


Olen tyytyväinen siihen miten porukat on mut kasvattanut, vaikken ole aina tehnytkään mitä multa ollaan odotettu tai toivottu, mutta ei kai niin kuulukaan.

Äitini kanssa olen todella läheinen ja meillä on välit erittäin hyvin kunnossa, ehkä siksi että olemme aina pystyneet puhumaan asioista suoraan ja avoimesti. En tietenkään kerro kaikkea edes äidille, muttei niin kuulukaan. On asioita jossa olen suurelta osin hyvin erilainen kuin äitini ja taas niitä asioita joissa olemme samanlaisia. Esimerkiksi musiikkimakumme kohtaavat useinkin, mutta äiti ei voi sietää kaupunkeja, kun taas minä voisin viettää aikaa tunti tolkulla vain kävellen ympäriinsä esimerkiksi Helsingissä.
Olen perinyt kipakan luonteeni äidiltä niin kuin riitelymallinkin - asioita ei vaan kerta kaikkiaan voi sopia sopuisasti puhumalla.

Iskä on se jonka kanssa otan usein yhteen ja sitten pidämme mykkäkoulua toisillemme lopun päivää - hyvin kypsää toimintaa siis. Toisaalta, ollaan niin samanlaisia, että tulee väkisinkin otettua yhteen ja ollaan molemmat horoskoopiltamme härkiä - ainakin yhtä kovapäisiä. Kovapäisyyden lisäksi olen perinyt iskältä silmät ja nenän (josta olen ERITTÄIN katkera.) Iskä on se, jolta ei kinuta rahaa ilman syytä, mutta olenpa oppinut, ettei raha kasva puissa ja toisaalta, iskän kauttahan olen saanut mun työnkin. Iskä on saanut musta ”pojan”, mitä sillä ei ikinä ole ollut: oon katsellut kaikki sotadokumentit, formulat, rallit (muutaman kerran ollaan oltu Jyväskylässä katsomassakin ralleja!), jääkiekot iskän kanssa sekä istuttu monet tunnit joen rannalla kalassa.

Oon tyytyväinen, että mulla on hyvät välit molempiin vanhempiin, enkä ole juuri koskaan edes kapinoinut porukoita vastaan - vaikka olisihan mieli tehnytkin.  
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti