keskiviikko 8. elokuuta 2012

Riemuidiootti lenkkeilijä

Ihan viimeisen lomapäivän kunniaksi juoksentelin ja pompin ympäriinsä (ehkä myös sen takia, että saisin nukuttua yöllä..) Oli toisaalta tosi kiva juosta, vaikken yleensä siitä tykkääkkään tai sitten nämä uudet lenkkarit ovat niin hyvät että vievät juoksun uudelle tasolle.. No ehkä ei kuitenkaan, ehkä mulla oli vain juoksufiilis. 

Paluu kouluun on edessä huomenna, jopas tämä kesä meni nopeasti, enkä taaskaan saanut tehtyä puoliakaan siitä, mitä piti tehdä. Hassua, vaikka tuleva vuosi on jo 12. kouluvuosia niin mua jotenkin jännittää silti! En tiedä, ehkä se on vaan tää alkava abivuosi, tietää että on paljon tehtävää ja koulun suhteen pitää näyttää parastaan viimeistään nyt.

Oon valehtelematta istunut tunnin vaatekaapin edessä ja miettinyt mitä helvettiä laitan huomenna päälle. Ei oo siis mitään väliä missä räteissä kouluun tallustaa toisena päivänä, mutta se eka päivä! Mikähän siinäkin on, kaikki ovat tuttuja eikä tartte panostaa ainakaan sen takia, että pitäisi tehdä vaikutus muihin. Tai siis onhan uudet seiskat yläasteen puolella, mutta lukiolaiset on niin cool niitten mielestä, melkein sama mitä on päällä. Tai siis, ainakin mun mielestä lukiolaiset oli cool ja aikuisia, kun olin itse seiskalla. 

Nyt meikä menee vääntämään saunan päälle, palaillaan huomenissa niin näette minkälaisen vaatekombon kehittelin!

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi, eka päivä ja vaatteet lukiossa, myös ammattikorkeassa... Se on vaikea valinta! :D

  VastaaPoista
 2. Voi mulla sama ongelma... tosin vasta ensi viikolla ja astetta pahempana, kun alkaa työharjoittelu...

  VastaaPoista
 3. lenkkeilet farkut jalassa? :D true urheilija...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi sporttista, tiedän :Dd

   Tosin, en ole myöskään urheilija ja jaksan juosta hyvänä päivänä ehkä kilometrin verran. Jumppatrikoilla en oikein enää tarkene, toisaalta olishan mulla vaaleanpunaiset adidaksen kollarit mutta kerätäkseni vähemmän katseita askeltaessani tien vieressä laitan mieluummin farkut :D

   Poista