lauantai 25. elokuuta 2012

"Mä voin nähdä sen mun naamassa"

Joaquin Phoenix & Reese Witherspoon - Jackson

Eilen vietin pitkästä laatuaikaa Kaisan kanssa! Oltiin suunniteltu, että haetaan kiinalaista Vammalasta ja mennään sitten Kaisalle katsomaan Walk the Line, joka ollaan nähty aiemmin koulussakin. Noh, kaikki ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan: saimme väärät ruuat kiinalaisesta ja huomasimme nämän vasta Kaisalla.. Tämän jälkeen hyppäsimme jälleen autoon ja hurautimme Vammalaan vaihtamaan ruuat. Koko tapaus vain nauratti ja matkan huvittavuutta lisäsi mun "mä voin nähdä sen mun naamassa" -sutkautukseni kun piti sanoa että voin nähdä sen mielessä.
Ruoka oli hyvää - edellisestä kiinalaisen safkasta olikin ehtinyt vierähtää jo 2 vuotta. En voi sanoin kuvailla kuinka hyvää kana ja currykastike on, juuri sopivan mausteista.

Walk the Line ei pettänyt! Leffa siis kertoo laulaja Johnny Cashistä. Näyttelijöiden työ on upeaa katsottavaa ja musiikki vielä upeampaa - parempaa kuin Cashin alkuperäisversiot. Jouduimme kuitenkin katsomaan leffan kovin vihreän sävyisenä johtuen jonkun laitteen pikkuviasta.
Pakko varmaan ostaa itsellenikin Walk the Line dvd:nä jossain vaiheessa.

Kävelin Kaisalta kotiin ja taivas oli niin siistin näköinen, että pakko jakaa se kanssanne:

1 kommentti:

  1. respectit reeselle ja joaquinille. mahtavia näyttelijöitä ja leffakaarti kokonaisuuessaan.

    VastaaPoista