keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Vähän kaikenlaista

Moikka! Tänään oon tehnyt paljon juttuja ja samaan aikaan en ole tehnyt oikeastaan juuri mitään. Hassua.Aamulla kävin Tampereella pyörähtämässä ja en ostanut mitään! Okei särkylääkettä ja kahvin, mutta en mitään muuta. En voi muuta sanoa kuin että olen aika hiton tyytyväinen! Mun piti tänään myös ottaa projektiksi siivota yläkerta, mutta on ollut aika nihkeetä hommaa. Vältelläkseni siivousta jatkoin historian ylppäreihin lukemista, vähän tökkii sekin homma, no ensiviikolla autokoulun teoriakokeen jälkeen voin panostaa ylppäreihin lukuun täysillä.

Kohta on juhannus! Perjantaille ei ole mitään erikoisempia suunnitelmia, mutta meille tulee porukkaa päivälle grillaileen ja muutenkin on sellasta letkeempää meininkiä kuin perusviikonloppuna. Lauantai-iltana olisi tarkoitus lähtee baariin, vaikka ihan juhannuksen kunniaksi, mutta myös ihan senkin takia, että Kaisa täytti 18 tällä viikolla.
Koitan tässä kirjoitella ennen sunnuntaita sikäli on yhtään juttua ennen sitä, ettei postausväli venähdä turhan pitkäksi. Hyvää juhannusta kaikille, jos en saa aikaiseksi kirjoiteltua ennen!

Ps. Alla on tolkuttoman pitkä "sairaskertomus" että jos jotakuta kiinnostaa lukea

1 kommentti:

  1. Aww toi susi♥
    Hyvää juhannusta sulle, Sini !

    VastaaPoista