sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Fucking awesome Mötley Crüe!

Kotiuduin sitten jo eilen illalla Helsingin reissulta. Nyt vähän jälkitunnelmia Rockin' Hellsingistä ja hehkutusta maailman upeimmasta päivästä.
Pakko kertoa nyt heti alkuun, että olin koko päivän kakkosrivissä! Kun on jälkikäteen kattonu kuvia siit alueesta, ni ei voi todeta että ei jumalauta, 10 000 ihmistä ja mä toisessa rivissä!
Mulle lämppärit ja Mötikät oli ihan lottovoitto, sillä kuuntelen myös Crashdïetia ja Hardcore Superstaria. Itseä jäi vähän harmittaan se että Crashdïet soitti aika paljon mulle tuiki tuntemattomia biisejä vaikka mukana olikin mahtava riot in everyone. Tosin en kuuntelekkaan fanaattisesti kyseistä bändiä, mutta lavashowta ei todellakaan voi moittia! Porukka lämpesi viimeistään siinä vaiheessa kun Simon poltti housunsa päältään polttopulloilla (tai siis pulloilla mistä tuli tulta) ja esiintyi pelkissä bootseissa ja boksereissa.
Hardcore Superstar oli ihan mahtava! Olin ihan menossa mukana koko ajan, enkä kameran kanssa jaksanut liiemmin heilua. Jocke otti hienosti yleisön ja pystyi pitämään sen itsellään. Keikka lähti upeasti käyntiin Guestslist kappaleella ja loppui tyylikkäästi Run to your mama -kappaleeseen. Olin muutenkin todella tyytyväinen jätkien biisivalintoihin, sillä ne olivat juuri niitä tarttuvimpia biisejä kyseiseltä bändiltä ja mitä loistavampaa lämppärikamaa!

Viimein puoli yhdeksältä Mötley Crüe tuli lavalle. Oli todella epätodellinen olo! Lippu oli ollut kaapissa odottamassa tätä päivää, selkä ja jalat oli jo tässä vaiheessa paskana, mutta se ei menoa haitannut, kun äijät rykäs shownsa käyntiin Wild Side -biisillä! Keikkaa ei pysty kuvailemaan mitenkään muuten kuin se oli helvetin upea!
Joillekkin, jotka eivät tienneet tuli Tommyn rumpusoolon esitystapa huikeana yllätyksenä. Itse tiesin jo nähdessäni rinkulan että mitä tulee tapahtumaan. Eli Tommy pyöri tuota isoa rinkulaa ympäri ja rummutti kokoajan ihan täydellisesti. Ei voi muuta todeta kuin että siinä on kova äijä ja helvetin loistava rumpali.
Mötley lopetti keikkansa Home Sweet Home-biisiin ja oli niin upeaa olla toisessa rivissä ja kuulla kuinka kaikki ympärillä lauloivat vaikka kaikilla ääni vetelikin viimeisiään.

Oli niin upea päivä ja en ihmettele, vaikka se olisinkin koko kesän mahtavin päivä. Nyt olen varma siitä, että voin kuolla onnellisena.

3 kommenttia:

 1. Oon niin kateellinen, kun en itse tuonne päässyt, ja nyt saan lukea kaikista blogeista mahtavasta keikasta...

  Olisin varmaan kuollut onnesta, jos olisin ollut siellä :D Home sweet home livenä olis jotain niin ihanaa <3

  VastaaPoista
 2. Sini älä kuole vielä. D---;
  Mun kaverilla on muuten Mötley Crüe juliste ! :---DD

  VastaaPoista
 3. Ei loppunut Run to Your Mamaan HCSS'n Rockin Hellsingin keikka ... :)

  VastaaPoista