lauantai 30. kesäkuuta 2012

Tyttöjuttuja

Moikka!
Mulle tuli tuossa pari päivää sitten inspis kirjoittaa tähän väliin vähän enemmän tämmöinen tyttöhömppäpostaus! Aattelin tunkee tähän yhteen juttuun niin meikki, ihonhoito ja hiusjutut kera netistä otetuin tuotekuvin, koska olen laiska/en omista vielä kyseisiä juttuja.

Alotetaanpas vaikka ihonhoito jutuista. Tällä hetkellä mun ihonhoito tuotteet koostuvat, perusravasta eli aqualanista, suolavedestä ja hammastahnasta. Ensimmäisellä rasvaan naamaa tarvittaessa ja poistan meikit ja jälkimmäisillä eliminoin finnejä. Ihan toimivia, mutta ajattelin että voisin panostaa vähän siihenkin osastoon.
Mitään suuren suurta varastoa naamamömmöjä en viitsi enää haalia, ei niitä tule käytettyä. Kuitenkin haluaisin käyttää "oikeita" ihonhoitojuttuja. Olenkin ajatellut hommata pari Neutrogenan tuotetta auttamaan lähinnä ongelmakohtien, eli nenän ja otsanalueella ja siihen tykö Herbinan kasvovoide lähinnä poskipäille jotka välillä ovat kuivat kuin Sahara. Laskeskelin nopeasti että tämä satsi maksaisi jotakuinkin 20 euroa, vähän päälle. En kuitenkaan pidä sitä hintaa pahana, sillä käsittääkseni Neutrogenan tuotteet ovat sangen tehokkaita.
Sitten meikkisysteemit! Nykyisin en ole mikään meikkienhamstraaja, eikä nykyisin tulisi enää mieleenkään tilata pelkkiä luomivärejä 50 eurolla. Nykyisin mun arkimeikki rakentuu, perusjutuista, meikkivoide,puuteri,ripsarista ja lähes aina laitan ruskeaa luomiväriä ja joskus kun oikein intoudun, laitan myös rajaukset. En ole ostanut meikkejä aikoihin, mutta jotenkin kaikki perusjutut loppuu aina samaan aikaan! IsaDoran ripsariin olen niin kiintynyt, etten heti ole merkkiä vaihtamassa ja myös lumenen meikit kuuluvat kalustoon, joten miksipä niitäkään vaihtamaan.
Vielä muutama sananen hiusjutuista. Enää en kamalasti hiusten hoitoon kiinnitä huomiota, kun tämä pehko on kerran näin lyhyt. Ennen läträsin hiuksiini kaikki öljyt, naamiot ja hoitoaineet. Nyt mun hiustenhoito koostuu vain hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta. Nyt kyseinen tökötti on loppu ja en ikinä muista laittaa suihkussa tavallista hoitoainetta, kerran en oo tottunut siihen. Noh, kärsin hamppupehkosta, kunnes pääsen taas ostamaan tuota suihkeversiota.
Totesin tarvitsevani minisuoristusraudan, varsinkin kun olen tässä lähiaikoina leikkauttamassa tukkaa vielä lyhyemmäksi. Hivenen tympii etteivät hiukset pysy suorina edes ollessaan lyhyet.

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus tää. Omasta mielestäni nää vähän isommat suoristusraudat on parempia kuin pienet - kokemusta on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla siis on semmonen perus "iso suoristusrauta jo :D ja oon todennu, että se on lyhyiden hiusten kanssa vähän hankala, kun sillä ei saa suoristettua lyhyitä hiuksia hyvin.

      Poista