maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kun ottaa päähän..

Niinpä niin, en päässyt teoriakokeesta kerrasta läpi. Kuvakysymyksissä oli 9 virhettä, eli yksi, YKSI virhe liikaa, vähän oli sen jälkeen sellainen ei helvetti -fiilis, mutta loppuen lopuksi sekin oli taltutettavissa! Vaikkakaan juoksulenkki sateessa ei kuulosta kamalan luksukselta vetisine lenkkareineen ja läpimärkine juoksuhousuineen niin suosittelen kokeilemaan! Päivän muut murheet unohtuu viimeistään siinä vaiheessa, kun alkaa ottamaan kupoliin juokseminen läpimärissä vaatteissa. Tosin, jos haluaa välttää lisämurheet, kannattaa luvata itselleen kuppi kaakaota. ITselläni tämä toimi vallan mainiosti, varsinkin kun musta on kuoriutunut pikakahviaddiktin lisäksi myös kaakaoaddikti.

Toinen juttu, mikä saa mut unohtaan kaiken ärsyttävän, on tanssiminen! Yksin kotona, kun kukaan ei ole sitä todistamassa. En osaa tanssia sitten tippaakaan, mutta väliäkös sillä, kun ei ole yleisöä! Nyt ajattelin esitellä tähän loppuun mun tän hetkisen reivauslistan, joka poikkeaa lähes täysin mun musiikkimausta:

DUO - Panisin

Akcent - King of Disco

Velvet - Dejá vu

LORD EST feat. Petri Nygård - Reggaerekka

Velvet - Queen

Reckless Love - Dance

Tata Young - Sexy, Naughty, Bitchy


Ps. unohdin soittaa parturiasiasta serkulle hupsista, en taas saa aikaiseksi.

5 kommenttia:

 1. Kiva blogi! :--)

  http://hrrand0m.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. En viitti lähtee kokeilee tota sateessa juoksua, etten vaa vilustuis heinäkuuks, jolloin mun loma itseasiassa tavallaan alkaa. :----D

  Sulonen kuva ! :3

  VastaaPoista
 3. ääk nyt mua rupes hirvittää mun teoriakoe...
  no onneks en pääse sinne ennen syyskuuta :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kertaa vähän enemmän kuin mä (joka ei siis paljoa vaadi) pääsee varmasti hyvin läpi (:

   Poista