maanantai 4. kesäkuuta 2012

Hupsista

Hyvää viikonalkua kaikille!
Tulipa pidettyä melkein viikon mittainen tauko tästä blogista ja nyt iskee tuskan hiki pintaan kun alkaa pohtimaan mistä kaikesta pitäisi kirjoittaa! Varoituksen sanana, että tästä ei ole tulossa maailman selkein ja loistavilla kuvilla kuorrutettu postaus, mutta koitan saada juttuja nivottua yhteen että pääsen sitten taas käsiksi reaaliaikaiseen kirjottamiseen. 

Koulut loppui, loma alkoi ja olen jo tylsistynyt kuoliaaksi. Iloista on kuitenkin se, että pääsin lukioruotsista läpi, vaikka sinne jäikin se yksi nelonen, mutta koska sen nostaminen vitoseksi ei nostaisi mun ruotsin keskiarvoa niin en sitä lähde uusimaankaan.
En juhlistanut koulujen loppumista mitenkään, olin kotona, join kahvia ja söin makkaraa ja muokkasin serkun ylioppilaskuvia jotka otin. Pitäisi muokkausprojekti saada valmiiksi ennen kuin lähden torstaina Helsinkiin. 


Ennen Helsinkiin lähtöä pitäisi myös siivota ja tehdä kesätöitä, sillä akuutti rahakriisi uhkaa. Lisäksi toivoisin, että kelit vähän paranisivat että pääsisi taas pihallekkin, ettei tää mene ihan sisällä kyhjöttämiseksi. 

Koitan kirjoitella vielä ennen kuin suuntaan Helsinkiin!

Ps. jos siltä tuntuu, vielä voi lähettää kysymyksiä! :)

1 kommentti:

  1. Niin mitäs sä siellä Helsingissä? ;3

    VastaaPoista