maanantai 11. kesäkuuta 2012

Helsingin shoppailut

Nyt kun käy Helsingissä "useemmin", ei tule fanaattista pakko shopata aivan helvetisti -fiilistä. Aina kuitenkin rahaa kuluu, niin kuin tälläkin kertaa.Tällä kertaa mukaan tarttui paitoja, niin kuin olin vähän suunnitellutkin. Vaatekaappi kyllä pursuaa paidoista, mutta osa on jo niin venähtäneitä ja rikki että joutais pois. Nyt sainkin muutaman kivan paidan lisää ja Mötleyn keikalta ostin niitten paidan ja hiat vetäsin kankaan suiruilla tolleen, koska muuten hiat roikkuivat lähes kyynerpäässä.

Jätkäsaaren verkkokauppa.comista tarttui mukaan Ipodiin kaijuttimet, joita olin kuolannut aiemmin. Maksoivat 30 euroa ja ei voi muuta kuin olla tyytyväinen! Ääni on ihan mahtava näissä, näppärän kokoinen.. Lisäksi kun ottaa virran seinästä niin Ipod lataakin tästä ja tämä toimii pattereillakin.
Sain myös hommattua itselleni kesähajuveden! Aluksi suunnittelin jotain Escadan tuoksua, mutta en nyt löytänyt omaa nenää miellyttävää tuoksua kyseisen merkin valikoimasta. Sitten löysin Puman Yellow:n joka on ihanan raikas ja sitruunainen!

Kamalaa kun nyt kalvaa kamala sellainen "haluan mm. kaiken" -fiilis, vaikken varsinaisesti edes tarvitse mitään. Fiiliksen ohi menoa odotellessa ei voi muuta kuin paiskia kesätöitä.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva toi ekan kuvan paita. :---)

    VastaaPoista
  2. Kivat ostokset!:-))

    http://tilda-plan.blogspot.fi/

    VastaaPoista