lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kaipaan jo nyt metroa ja ratikkaa

Antti Tuisku - Helsinki



Eli Helsingistä ollaan kotiuduttu ja vähän väsyttää ja jalkoihin sattuu kun tuli käveltyä enemmän kuin tarpeeksi. Tuli käytyä Seurasaaressa, ilmaisessa taidenäyttelyssä (suosittelen tutustumaan Anna Tuorin töihin, joita ainakin täältä löytyy) lisäksi haahuilin Itäkeskuksessa. Hirveästi en ostellut tältä reissulta, mutta jotain tarttui kuitenkin matkaan:
Ponchopaitasysteemi 19,90 € Ginatricot

Adidaksen laukku 44,90 €, Stadium (vihdoin pääsen eroon mun kirjoja levittelevästä jansportin repusta)
Kauluspaita 14,95 € H&M
Pääskysormus 9 €, Spirit Store
Kaulakoru 9,50 € Spirit Store (alla olevan perustoppi 9,90 € Gina tricot)

Huomenna nähdään koko kaveriporukan voimin, sillä kaikki ovat palanneet ulkomailta vaihdoista ja kielimatkoilta, eli mun täysin nolifepäivät ovat luetut: kelpaa mulle. Mahdollisesti siis kirjoittelen huomenissakin, ja koitan saada myös Without Wordsiin kuvia Helsingistä. Nyt sauna kutsuu, palaillaan!
Ps.
jotta säästyisitte tuskalta, jonka sain kokea Helsingissä niin älkää laittako paljaisiin jalkoihin tennareita älkääkä lähtekö 3-5 kilometrin kävelylle. Trust me.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Musiikkia!











Tästä piti tulla pidempi, mutta teen sitten joskus toisen tälläisen.

Huomenna määränpäänä Helsinki

Ja pakkaus näyttää tältä, mutta hyvin oon ainakin suunnitellut.Oon ajastanut yhden postauksen perjantaille, saa nähdä ilmestyykö se tänne. Palailen kotopuoleen lauantaina, joten luultavasti silloin jonkin asteista Helsinkipostausta luvassa.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Pientä koulusälää Tampereelta

Viikon alkuja vain kaikille!
Tänään pyörähdin Tampereella ja onnistuin olla ostamatta muuta kuin olin suunnitellut! Saavutus sinällään, mutta jos Helsingissä taas vähän kuluttelisi rahaa enemmän.
Vaatekriisi puhutteli aamulla, sillä kaikki lämpötila ennustukset erosivat toisistaan. Päädyin kuitenkin ihan t-paitaan ja shortseihin vaikka Tampereella kerran pari viileähkö tuuli yllätti.
Kattoin tosta ylimmästä kuvasta pitkään, että mitä ihmettä mun hiuksissa on kunnes tajusin et psukan lomasta tulee valo tolleen hassusti.
Kaikki ostokset, lukuun ottamatta mustaa perustoppia, ostin vähän koulua silmällä pitäen:
Oon huomannu, että mulla on varmaan joku fetissi kovakantisiin kierrevihkoihin ja voisin hamstrata niitä vaikka kuinka paljon. Tän kuitenkin ostin listojen tekemistä varten. Sit noit muisti/huomio lappuja ets aa sit koulussa sitten kirjojen ja vihkojen väliin. Lisäksi ostin kasan stabiloita, joten ei tarvi enää mennä kynäpummina kakkos vuotta, paitsi sillon kun penaali jää kotiin..

Loppuun vielä eilen koottu H&M:n kollaasi, palaillaan ennen kuin lähden Helsinkiin!

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Video

Mitähän tästä pitäisi sanoa? Pitäkää hauskaa ja koittakaa saada mun puheesta selvää.



Näytän tos alussa kalalta...

Ps. itse en katsellut videoo :D

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

6 kalaa!

Tänään on ollu suuremmaksi osaksi melko tympäsevä päivä: en oo tehnyt päivällä mitään, sillä ei ollut mitään tekemistä. Postikaan ei ilahduttanut, mutta jos huomenna sieltä tupsahtaisi jotain. Yksi hyvä ja vähän kummallinen juttu: äiti oli tosi ylienerginen! Se oli käyny aamulla aikaisin kaupassa ja oli ostanut mulle starbucksin kahvia, ison pussin irttareita (jonka takia mulla on nyt huono olo) ja hillomunkkeja, mutta en valita.

Tunnen itteni melkein neroksi kun tajusin solmia ton paitahässäkän tollain: helma ei enää roikkunu reiden puolessa välissä.
Illalla lähdin iskän kanssa kalaan! Oon aina viettänyt kesiäni joen rannassa onkivapa kädessä siitä lähtien kun onkea pystyin käsissäni pitämään. Veri vetää kesäisin joenrannalle narraamaan kaloja, mutta nautin myös hiljaisuudesta: kuulee monien eri lintujen ääniä, heinäsirkkojen iltakonserton ja sammakon kurnutuksen.

Palaillaan ehkä huomenissa! (Tai siis tänään)

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Pieniä juttuja

Verbaalinen osaamiseni tökkii joten ei videota tällä(kään) kertaa, kyllä mä sen joskus teen!
Tänään näin pitkästä aikaa kavereita, mentiinkin Vammalaan hengaileen (Pyymäkeen rosinamunkille omm) Sain samalla Miialta tuliaisia Belgiasta, kun Miia oli ollut siellä vaihdossa.
Aluksi pieni asun esittely ja sitten pikkujuttuja:
Tuliaisina sain Belgiakynän, missä oli tuollainen kumi ja sitten korun, josta roikkuu ötököitä.
Vammalasta mukaan tarttui pari juttua:
Kalenteri ja siihen ostin roikkumaan suloisen sinisen koiran ja seppälästä mukaan lähti tosi symppis peurakaulakorun.

Oli kokonaisuudessa mukava päivä ja nyt ilta jatkuukin uuden Trendin parissa, palaillaan!

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Kuvailua kerrakseen

Mötley Crüe - Hooligan's Holiday

Moikka taas!
Eilinen ilta vähän venähti monestakin eri syystä, joten en jaksanut sitten enää kirjoitella tänne, mutta eipä sillä varmaan ole niinkään väliä. Eilen äiti repi mut sängystä puoli yhdeksän ja puoli kymmenen lähdettii Vammalaan: mummulle ja mä kävin kuvailemassa, mutta siitä myöhemmin. Lisäksi jaksoin kaivaa kaapin perukoilta pitkästä aikaa Cybershopin mekkon käyttöön:
Lisäksi kävin ostaan kangastusseja ja illemmalla sitten innostuinkin tuunailemaan. Pientä viimeistelyä vaille, tussi vähän kuivahti kesken joten siitä tuo yläosan haaleus, mutta jospa tänään vielä vähän värittäis sitä.
Tänään olisi suunnitelmissa pieni muotoista siivoamista, piirtämistä, maalaamista ja ehkä koitan väkertää tänne videoo. Se on kyllä eri asia saanko aikaseks tehdä mitään noista.

Eilen lähdin vielä kuvaileen jokirantaan puoli yhdeltätoista. Nyt kuvia Vammalasta ja joen rannasta:
Lisää kuvia löytyy Without Words:istä.

Palaillaan toivon mukaan videon merkeissä!

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sinppa kukkona tunkiolla

Heippa taas kaikille!
Tänään oli viimeinen shortsipäivä tältä erää, sillä huomenna mittari jää sääennusteiden mukaan alle kahdenkymmenen. Tänään otin vielä ilon irti lämpimästä ilmasta ja seikkailin shortseilla:Otsikko viittaa tuon sudenkorentoon, sillä jouduin seisoskelemaan lehtitunkiolla nokkosten keskellä kun kuvailin sitä. Pelkäsin koko ajan että se hyökkää mun päälle, sillä sudenkorennon purema sattuu aivan hiton paljon.

Eilen en viitsinyt avautua kahdesta asiasta, jotka ärsyttävät mua todella paljon tällä hetkellä: nelly.comin mekkokilpailu & postikullan mainos. Nellyn kilpailu hyppii silmille joka paikassa ja kaikki tuputtaa omia mekkojaan. Postikullan mainos ylittää jopa Pullava mainoksen ärsyttävyyden. Mistä näitä ärsyttäviä mainoksia oikein tulee?

Tänään ei ole ollut tylsää, sillä olen puuhastellut toisen blogin parissa! Without Words on siis valokuvaus -blogi ja jos oikein sherlock päätelmän tekee niin kyseinen blogi ei sisällä tekstiä. Tein tän blogin lähinnä siksi, koska en halua tunkea tänne kaikkia kuvia mitä tulee otettua. Eli sitä vaa sitten kans seuraileen jos valokuvaus -blogit kiinnostaa :)

Palaillaan taas!

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Fiilistelypäivä

Moikka vaan kaikille!
Viikonloppu kului lauantaina ukkosta kuunnellessa ja sunnuntaina serkkupojan rippijuhlia viettäessä. En ottanut eilisestä asustakaa kuvaa, koska sama vaatekombo oli päällä kevätjuhlissa enkä viitti täysin samaa asukokonaisuutta postata kuukauden välein.

Lauantaina en pitänyt fiilistely päivää ja eipä se olisi onnistunutkaan sillä pelkäsin ukkosta. En muuten pelkää moista, mutta ääni oli helvetinmoinen ja pistorasiat kipinöi..
Tänään oli kuitenkin oiva päivä fiilistelylle:
Hyvän fiilistely päivän ainekset: rennot vaatteet, sadekuuro, jonka aikana voi mennä ulos ilakoimaan. Ukkonen, joka pakottaa sammuttamaan koneen ja antaa inspiraatio piikin piirtämiselle ja pilvinen, mutta lämmin ilta jolloin voi mennä ulos kuvaileen. Oli mukava piirtää ihmisiä pitkästä aikaa, viime kerrasta taisikin vierähtää pari kolme kuukautta ja sen kyllä huomaa piirtojäljessä mutta mitä pienistä. Pahoittelen tuota maata järisyttävää juurikasvua, mutta onneksi SATU (tämähän ei ole muistutus) tulee toivottavasti keskiviikkona värjäämään mun hiukset ja sitten elämä voi jatkua mielekkäänä.

Palailen luultavasti jo huomenissa, sillä mulla on asiaa mitä en viitsinyt tähän postaukseen lykkiä. Ilta jatkuu telkkarin ja sipsipussin merkeissä, hyvää viikon alkua kaikille!

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Sini & värikäs päivä

Suunnattiinkin Sonjan kanssa jo tänään Tampereelle kauppoja kierteleen. Täytyy sanoa, etten ollut aivan tulessa tänään neljän tunnin yöunien jälkeen ja nyt väsyttää aivan ällistyttävän paljon! Väsymys ei kuitenkaan (valitettavasti) estänyt rahan kulumista, joten pitemmittä puheitta ostoksiin:
Gina tricot 4,95 €
Gina tricot 7,95€Gina tricot 29,95 €
Suomalainen kirjakauppa 19,95 €

Näiden lisäksi ostin myos, perus valkoisen topin, keltavalkoraitasen "topin", joka kuitenkin on oikeasti mekkopituutta. Raitatoppimekkon tulette näkemään myöhemmin päällä, sillä se oli mahdoton kuvata henkarissa, molemmat topit siis ginasta.
Hyi mua, en ostanut mistään muualta vaatteita kuin ginasta, ehkäpä seuraavalla kerralla löydän vaatteita myös muualta.

Ja kerrankin mulla on viikonloppusuunnitelmia! Huomisen saan kaitsea koira äidin kanssa ja ajattelin pitää huomenna fiilistelypäivän! Sunnuntaipäivä meneekin serkun rippijuhlissa. Koitan silti kirjoiteltua jotain, hyvää viikonlopun alkua!

Ps. Oli mukava yllätys kun formspringiin oli tullut kysymyksiä pitkästä aikaa!