keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Ufolegginsien paluu

Heippa taas! Elo ei ole ollut kovin mielenkiintoista tällä viikolla, ihan perus kamaa. Fiiliskin on ollu ihan perus, ei mitään ihmeellisempiä mielialan vaihteluita. On kuitenkin yksi juttu, joka poikkeaa mun tasasesta arjesta: mulla on ollu tällä viikolla hyviä ideoita, inspiraatiotakin on löytynyt. Inspiraatiota oli myös tänään, kun kaivoin vaatekaapin perukoilta mun liian löysät "ufolegginssit" kauhistuttamaan muita:
Virne..Tunika - Only, Kauluspaita - Ginatricot, Legginssit - Seppälä, Säärystimet - Ginatricot, Kaulahuivi - Kappahl, Kaulakoru - Kappahl
En itsekkään tiedä, diggaanko noista legginseistä, mutta ovathan ne tylsään arkipäivään mukava ärsyke.
Lakkailin kynnetkin tossa eilen tuohon kuosiin, kun oon ne kerrankin saanu kasvatettua sen pituseksi, että niihin lakkaa kehtaa laittaa.

Nyt kun muistan, niin voin jälleen kerran lupailla, että meikkipostaus on tulon päällä. Löysin meinaan oivallisen paikan missä voin ottaa meikkikuvat. Nyt pitänee vain odotella sitä päivää, jona pärstävärkki olisi kyllin yhteistyökykyinen.
Kaikki on varmaankin jo ihan täynnä tätä "horoskoopit vaihtu voi ei" - juttua, mutta ajattelin silti sanoa oman mielipiteeni asiasta. En oo järin horoskooppi-ihmisiä, mutta oon silti melko kyrsiintynyt että oma horoskooppi vaihtui härästä oinaaseen. Oon kuitenkin päättäny että oon aina härkä ja piste.

Herran jestas, että tuli kyllä rauhattomin merkintä aikoihin. Palaillaan viimeistään perjantaina selkeämmän merkinnän kanssa, nyt meen aloitteleen uskonnon lukemista.

3 kommenttia:

 1. Eiks sulle tuu ihan tajuttoman kylmä, ku meet ulos kuvaamaan? ;-; Mä oon ihan jäässä, vaikka mulla olis ihan älyttömän paljon päällä ! :,)

  VastaaPoista
 2. Toi vika kuva susta on jotenki... upee, täydellinen! :D

  VastaaPoista
 3. Hiruzoki: Joskus tulee vähän viileä, mutta keskiviikkona oli melkolämmin, niin pysty hyppelehtiin kameran edessä aavistuksen pitempään

  Carrie: kiitos!

  VastaaPoista