sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Arviointia

Bon Jovi - Everyday

Eilen lupailin pientä arvostelua näistä naamioista jotka tuli sokoksen tilauksessa.
Lähdetäänpä liikkeelle tuosta Lumenen turvekasvonaamiosta.
Ensimmäiset ajatukset olivat sangen skeptiset, sillä kuten nimestä saattaisi arvata, on tökötti vaaleanruskeaa. Haju ei sinällään ollut mitenkään erityisen epämiellyttävä, ehkä hivenen pistävä mun nokkaan.
Putkilon takana varoiteltiin, että aine mahdollisesti pistelee iholla, joka kertoo tehosta. Olin siis varautunut pahimpaan, eli 10 minuuttia kestävään pistelyyn. Tämän suhteen yllätyin positiivisesti, kun aine ei tuntunut kun aivan hetken inhottavalta iholla.
”Ongelmaksi” muodostui pestä aine pois naamasta, sillä sitä meinasi jäädä aivan väkisinkin johonkin päin. Kun naama oli pesty, niin sai kyllä huomata, että tämä aine oikeasti tehosi: avasi iho huokoset, kuitenkaan kuivattamatta ihoa.
Tykkään ihan tästä, ehkä ainoa huonohko puoli on se ei niin hyvä haju, mutta ei kai kukkaistuoksua kaikilta aineilta voi vaatia.

Ja sitten vielä pari sanaa tuosta Nivean hiusnaamiosta, joka mun ja Kaisan ”tutkimusten” mukaan on varmaankin poistunut myynnistä, mutta tilalle on kyllä tullut jokin vastaava.
Tässä haju on ihan jees, jos multa kysytään, se tuo mieleen pyykinpesuaineen. Jättää hiukset pehmeiksi, mutta seuraavana aamuna hiukset ovat lättänät ja pysyvätkin koko päivän lättäninä vaikka mitä tekisi. Tästä syystä oonkin todennut, että tätä onkin parempi käyttää viikonloppuisin, niin ei tuo seuraavan päivän lättänyyskään haittaa.

Tässä tällainen pienehkö arviointi olikin, palaillaan siinä tiistain keskiviikon tietämillä!

2 kommenttia:

  1. Miten noi musiikit saa tollai pienenä palkkina tohon? (=

    VastaaPoista
  2. Hiruzoki: Se pitää pienentää html-puolella, ja kun siinä on alkuperäsenä asetuksena "height 385" niin siihen kun muokkaa 385 tilalle 25 niin pienentyy. Pitää muistaa muokata molemmista kohdista toi korkeus, kun se on siin koodissa määritetty 2 kertaa :)

    Toivottavasti mun selityksestä tajus jotain 8'D

    VastaaPoista