lauantai 1. tammikuuta 2011

Happy New Year 2011

Mötley Crüe - The Animal In Me


Vietin melko rattoisan uuden vuoden Miialla kavereitten kanssa, ja nyt väsyttää koska tuli nukuttua ehkä 3 tuntia jos sitäkään. Onneksi tässä on yli viikko saada unirytmi palaamaan normaaliksi. Aamusti sain taas huomata joskus piileskelevän spontaaniuteni: soitin seitsemältä aamulla iskälle, että tulis hakemaan sillä en saanu unta kun muut nukkui. No pääsin sittemmin kotio nukkumaan, että näin.
Eipä sitten tainnut olla muuta kerrottavaa uuden vuoden vietosta.


Tollanen tuli töherrettyä vanhoilla meikeillä tossa yks päivä. Eli ilman mitään tarkempia hahmotelua. Ääri viivat kuihvahkolla eyelinerillä ja hiukset ränsistyneellä ripsarilla. En kyllä tiedä tän hienoudesta, mutta ainakin mukavaa.


Alunperin mun piti olla uusi vuosi kotona, mutta vaiheiltuani päätin lähtee kuitenkin Miialle. Tämän takia tän päivän suunnitelmat meni vähäsen uusiksi. Mun oli tarkoitus vähän siivoilla mu kämppää ja leipoa, mutta taitavat nuo hommat jäädä huomiselle. Voisin syömisen jälkeen uppoutua lukemaan törkytehdasta ja kattella L-koodia, sillä koitan pysyä hereillä, että pääsisin illalla aikasin nukkumaan.

Ai niin ne uuden vuoden lupaukset!
Päätin, että opettelen kävelemään korkokengillä tänä vuonna. Lisäksi koitan vähentään kokiksen juontia ja koitan pitää yllä tätä hyvää bloggaustahtia :)
Hyvää uutta vuotta teille kaikille!


Näin loppuun pitkästä aikaa naamakuva missä mulla on lasit:

2 kommenttia:

 1. Hei jee yksi lisää joka piirtää vanhoilla meikeillä! :) Mäkin tykkään aina välillä tehdä noin, kivaa hommaa :D
  oot tosi nättikin ♥
  Liityin lukijaksi :D

  ♥ :: http://marshmallowxstory.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Laura: Oo kiitos tosi paljon!

  VastaaPoista