keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Sokoksen tilaus

Eilen se sitten tuli, nimittäin Sokokselta tilatut meikit! En olisi uskonut, että voin olla näin fiilareissa jostain meikeistä, mutta minkäs teet.

Gosh quattro luomiväripaletit Tropical Beach ja Glamour Girl sekä Goshin luomiväri trio Metallic Rose. Aluksi mun ei pitänyt tilata Glamour Girl palettia olenkaan, mutta tilaushetkellä tuli se klikkailtua ostoskoriin. Jos muuten joku haluaa, voin ottaa paremmat kuvat missä värit näkyvät paremmin.

Mun vakioiksi muodostuneet Lumenen Matte Harmony Mineral Powder -puuteri lähes loppuneen tilalle, sekä Lumenen Blueberry Curl Mascara - ripsiväri.

Lumene Natural Coden huulipuna, sävy 8, Sweet Pink. Oikeasti tämä ei ole aivan noin violetihtävä.

Lumenen syväpuhdistava kasvonaamio, voin tehdä tästä arvioinnin knhan oon parisen kertaa käytellyt.

Nivean värjätyille hiuksille tarkoitettu hiusnaamio tuli kaupanpäällisenä. Olin oikeesti tosi yllättyny, koska tää on oikeasti iso, 200 ml. Kaisan kanssa tosin tehtiin johtopäätöksiä että tää merkki on lopetettu ja sitä nyt tyhjennetään varastoista.

Ainiin, lähes kaikki mitä tilasin oli alennuksella, joten siksi raaskin tilata näinkin paljon tavaraa. Meikkipostausta tulossa kunhan oon saanut kunnolla testailtua nämä.

Ja sitten vielä, jos te tykkäisitte lukea jatkossakin mun mielipiteitä eri asioista, niin laittakaa ihmeessä ehdotuksia mistä voisin kirjoittaa.

2 kommenttia:

  1. toi ripsari on ihan parasta

    VastaaPoista
  2. oho, tuolla sivuilla lukee et jokaseen tilaukseen tulee mukana toi hiusnaamio :---D no mut se on silti varmaa joku mitä ei enää valmisteta ku ei sitä kerta löytyny mistää

    VastaaPoista