tiistai 14. joulukuuta 2010

Sairaala läpi viidessä minuutissaNote to myself: älä ikinä enää lupaa blogissa mitään. Eli suomeks en saanu aikaseks otettua asu kuvaa, tai siis sain mutta näytin harvinaisen mölliltä siinä, univelka näkyy jes.
Oon koittanut vähän siivoilla mun kämppää siten että joulusiivous olis helpompi sittn tehdä. Hämmästelen itsekkin että mitä kaikkea roinaa oon kaappeihin ja laatikoihin sullonut vuoden aikana, löysin lähes kymmenkunta junalippua.. Kaikkea sitä immeisen täytyy säilyttää.
Mulla oli tänään muuten "Tet" tai siis me käytiin kakkosten kanssa Vammalan ammattikoululla, työkkärissä ja Saspessa. Ammattikoululla tuli sellainen fiilis että lukiossa on ihan hiton tylsää, mutta sitten kun alko kattelee minkälaista jengiä siä on.. Tuli hyvä fiilis ku alko ajatteleen, että on fiksumpi kuin jotkut niistä. Kaikista mielenkiintoisimmaksi jutuks nousi ihmeellistä kyllä Saspe, joka on joku terveys ja sosiaalisysteemi. Saatiin oikeen sairaalakierroskin.
Taidanpa mennä jatkamaan siivoamista.

Ps. Katsoiko kukaan muu eilen maikkarilta Tummien perhosten koti -leffan? Täytyy kyllä sanoa että kirja oli huonompi kuin leffa.. Aika creepy kuva jäi kyllä leffastakin.

5 kommenttia:

  1. Millä ohjelmalla muokkaat kuvasi? ::)

    VastaaPoista
  2. hiruzoki: Perusjutut (muokkaan koon, värit, terävöinti jos tarvii) niin photoshopilla, mutta reunat teen photoscapella :)

    VastaaPoista
  3. I like the first picture of your last post, really great!! :)

    VastaaPoista