keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Filleri

Mulle tuli näin iltasella kauhea villi tehdä tällainen filleri postaus, jossa kerron ihan vaan sekaista juttua. Huomenna kaiketi palaillen ihan kunnollisen postauksen kanssa. Kuvasin tähän höysteeksi merkityksettömän kuva sarjan elävöittämään muuten kuivahkoa tekstiä.

Koin eilen elämäni kamalimman junareissun: Aamulla oli jo valmiiksi kamala olo kun mahaan sattui. Noh, rautatieasemalla mietin, että onneksi kohta pääsen istuskelemaan ihan rauhassa junaan niin kyllä tämä tästä helpottaa. Satuin vahingossa menemään elukkavaunuun, ja istuin ajatuksissani sellasen paikkaan missä oli 6 istuin paikkaa. Sain seurakseni siihen sitten äidin ja sen ehkä 12 ja 17 -vuotiaat tytöt ja niiden koko ajan murisevan mäyräkoiran. Rauha oli siis mennyttä ja en muutenkaan diggaa istua tuntemattomien ympärillä. Junamatkan kamaluuden kruunasi se, että huomasin että mulla on sitten suljetun paikan kammo. Oli kyllä ihan lottovoitto päästä sieltä ulos.


Tiedättekö kuinka vaikeeta on syödä säännöllistesi fiksusti, että paino nousisi? Eli onnistuin taas jotenkin kummassa pudottaan jouluna kilon painoa. Monet ovat varmaankin sitä mieltä, että mitä siitä, kilo sinne tai tänne, mutta mulle sillä on paljon merkitystä. Pari päivää sitten vaaka näytti 37.5 mutta onneksi nyt oon saanut jo kilon takaisin. Kadonneiden kilojen metsästys jatkuu yhä, vielä pitäisi löytää ainakin 4 jostain kiven alta.


Mietin yks päivä Kaisan kanssa, että miten voi olla mahdollista että koulussa miettii, että olispa loma ja toisin päin. Nytkin kun lomaa on ollut viikko alkaa jo tulla sellainen olo, ettei ole mitään tekemistä. Pitäisi kehittää jotain. Toki voisin kerrata matikkaa kun se uusintakin lähestyy, muttei vaan viitsi. Mitä ihmettä ihmiset tekee lomalla?


Tänään kuitenkin keksin tekemistä! Aloin pitkästä aikaa etsiä taas biisejä jonka sanat sopis muhun. Löysin sitten yhden joka oli yli muista ja sitä sitten oon jumitellut kokopäivän, tässä pari mun lempisäkeistöö:

Mut nykyään tahdot surun ottaa silloin kun huvittaa
Matkustaa ihan minne varpaat osoittaa
Voisit häilyä ja häipyä
Vieraaseen yöhön
Etkä kärsiä ja riutua raskaaseen työhön


Haluaisit huutaa mäen päältä
"Voi elää näinkin elämäänsä"
Muut on vakaita ja valmiita
Kauniit kodit täynnä lapsia
Et ole sellainen


Eli Antin biisihän tää on ”Et ole sellainen”Lopuksi haluan kysyä, mitä mieltä olette tällaisesta ei-oikein-mikään -postauksesta? Voin tehdä näitä aina välillä, jos jaksatte\haluatte tällaisia lukea.

Ps. Lisäsin tuohon sivupalkkiin kokeilumielessä formspringin, annan sen olla siinä ainakin viikon pari.

7 kommenttia:

 1. Onhan nää tämmösetki postaukset kivoja lukea, siinä missä muutkin, varsinkin jos on kuvia mukana. ^^

  Ja tahtoisin tietää hieman lisää tuosta Formspringistä. En ole sellaiseen töymännyt kuin kerran, jolloin en kiinnittänyt siihen paljoakaan huomiota. Joten kyseinen asia on minulle aivan tuntematon. (anteeksi, olen tyhmä >.<)

  VastaaPoista
 2. © Carrie: Kiva tietää että tällaisetkin postaukset ovat ihan luettavia.

  Formspringin kautta voi multa kysellä juttuja, ja mä saan aina sähköpostitse ilmoituksen et multa on kysytty ja sitten voin mennä vastaamaan siihen kysymykseen, jonka jälkeen sekä vastaus että kysymys tulee kaikille näkyviin.
  Olipa sangen sekava selitys, toivottavasti siitä saa edes jotain tolkkua :'D
  Ja et ole tyhmä, ei kaikkia ihmeellisyyksiä voi kukaan tietää :)

  VastaaPoista
 3. Mitäää painatsä 37 kiloa >:O oon aina tienny et oot laiha mut et noin laiha!

  Mut tälläset postaukset on ihan kivoja välillä :)

  VastaaPoista
 4. Erika: juu tai siis en, kun jostain kumman syystä mun paino on tipahti puolessa vuodessa 5 kiloo, nyt sitten koitan saada kerättyä kiloja takas 8'D

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia(= & muutenki kiva postaus!

  VastaaPoista
 6. Nämä tämmöset postaukset on just kivoja :D+ hienoja nuo kuvat oooh

  VastaaPoista
 7. vera & ceramicSTAR: Kiitos! :)

  VastaaPoista