sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Lahjapakettien kätköistä löydettyä

Ihanan rauhallista! Meillä oli koko porukka meillä ja menoa riitti. On se kiva että on porukkaa, mutta kivaa on myöskin se kun tulee aivan rauhallista. Pitemmittä alkujorinoitta asiaan, eli mitä pukki toi tänä vuonna tullessaan (pahoittelen kuvien heikohkoa laatua):

Kettinki(?)kaulakorun sain Sonjalta, peacesydän korun Miialta ja mustan ristikorun Laralta

Marimekon käsipyyhe mummulta ja kilon hiuslakka iskältä.
Niittikäsikoru Kaisalta ja tuplakieppikäsikoru Satulta.
Harja Kaisalta (tässä aistin lievää vinoilua mun vanhaa harjaa kohtaan), Frantsilan kauratyyny äitiltä. Ripsari taas tuli kylkiäisenä yhden rasvan mukana.
Ei ainakaan rasvat lopu heti kesken. Kaisalta sain toisen noista Nivean rasvoista, toinen taas tuli kummisedän antamassa paketissa jossa oli myös tuo dödö ja saippua. Lisäksi sain Evelinen rasvan.
Eräästä paketista kuoriutui pussi jossa oli kaikenlaisia ihonhoito ja muita vastaavia juttuja: rexonan dödö, puhdistusemulsio, sekä Herbinan kuorintavoide. Mummulta sain Oriflamen shamppoon. Lisäksi sain pari kynsilakkaa: vaalean sininen coloraman kynsilakka sekä Sonjalta saatu kirkkaan sininen lakka.

En yleensä ole syttynyt muiden ostamista hajuvesistä, sillä koen olevani melko nirso, mutta nämä tuoksuvat ihan hyvälle. Varsinkin tuo oikean puoleinen on varsin ihana. Oriflamen hajuvesi on mummulta ja tuo toinen on tädiltä.

En oikein tiedä, mikskä tota vihkosta pitäs kutsua, mutta siihen saa piirtää valmiiks hahmotelluille julkimoille vaatteita, tämän hienouden sain Emmiltä. Symppis hello kitty muki puolestaan on Sonjalta.
Olin oikeasti ihan ihmeissäni kun sain molemmat levyt joita olin toivonut. Eli Happoradion Puolimieli sekä Antti Tuiskun Kaunis kaaos.
Sain yhden leffan: Prince of Persian, pitää koittaa saada aikaseks katsoa jossain vaihees. Sitten vähän lukemista: Mötley Crüen Törkytehdas (hyvä, jos saan luettua juhannukseen mennessä)

Paketeista kuoriutui myös Singstar Suomihitit, Trivial pursuit Team, Herbinan kasvovettä, hanskat, kivestä tehdyn pienen oravan, Trendin vuosikerran, Iittalan oliivin vihreitä lautasia en muista kuinka monta mutta kai niitä oli 3-5 kpl, sekä 150 euroa rahaa.

Sain tänä vuonna lahjoja enemmän kuin viime vuonna, tai ainakin tuntui siltä. Nyt kuitenkin odottelen tiistaita, sillä silloin olisi tarkoitus suunnata Sonjan kanssa Tampereelle alemyyntejä tutkiskelemaan.

Mitä teidän lahjapaketeista löytyi?


ps. Ne jotka ihmettelevät, ettei mun uusimpaan postaukseen pääse: eli huomasin tuossa noin, että olin ladannut täysin väärät kuvat niihin. Eipä siinä mitään, mutta olin sitten samalla tyhjentänyt kameran ja poistanu kaikki turhat kuvat siinä samalla. Loput voittekin arvata. Ja ainiin, tiedoksi anolle joka nyt kuitenkin hihittelee jossain ja luulee musertaneen minun itsetunnon voin sanoa, että huomenna uusi yritys! :'D

4 kommenttia:

 1. Happoradion mielipuoli :::::) Ja miten niin, sun vanha harjahan on ihan hyvässä kunnossa?

  VastaaPoista
 2. MITKÄ FIILIKSET OLI KU AVASIT EMMIN PAKETIN?!? :D:D

  VastaaPoista
 3. oooon NIIIIIIIIIIIIIN kade tosta hello kitty -mukista, että nyyh =DDDDDD

  no hei sun ois pitäny laittaa vertailtavaks sen vanhan harjan kuva XDD

  VastaaPoista
 4. kivoja lahjoja sulla (---:
  varsinki noi korut on tosi hienoja :3

  VastaaPoista