perjantai 3. joulukuuta 2010

Mukava päivä

Perjantaita kaikille ! Mulla on yllättävän paljon juttuja kerrottavana ottaen huomioon että edellisestä merkinnästä on vain pari päivää. Tästä syystä on pitkästä aikaa varmaankin tulossa enemmän tekstiä kuin kuvia.

Niin ne kokeitten palautukset, joista panikoin tännekin liian monta kertaa.. Kävi tosiaan niin että matikka meni uusiin kun siitä tuli 4+, noh ensi kerraksi vois vaikka harjotella. Fysiikan kakkoskurssi kokeesta tuli 6- joka on mielestä ni melkein ok numero. Loppuihin olinkin ihan tyytyväinen: englannista 6, josta saan kuitenkin 7 jaksotodistukseen, äikän aineesta tuli 8- ja bilsan kokeesta 8+. Matikan uusinta ei ota edes päähän, sillä vaikka olisin päässytkin läpi jollain vitosella, luultavasti olisin pyytänyt siitä nelosen ja joka tapauksessa uusinut. Onneksi uusinnat ovat vasta ensivuoden puolella joten koko asian voi hetkeksi siirtää sivuun.

Toinen asia joka osoittautui onneksi kivaksi jutuksi, oli yhden tutun YO -juhlat. Oli mukavaa huomata että poikien kanssa oli yhtä helppoa puhua leffoista, koulusta ja kaikesta muusta shaissesta kuin tyttöjen kanssa vaatteista ja telkkarisarjoista. Lisäksi siellä oli hyviä keksejä!

Tähän väliin laitan asu kuvat parilta päivältä. Ylemmässä kuvassa mulla on tänään olleet vaatteet, tai paremminkin Yo –juhlissa olleet vaatteet ja alemmassa, torstai tai keskiviikon vaatteet en muista :'D

Housut - H&M, Bleiseri - Seppälä, Huivi - Kappahl, Kaulakoru - Glitter

Legginssit - Ginatricot, Mekko - Veromoda, Huivi - Veromoda, T-paita - Seppälä

Jos vielä vähän tämän pidennetyn viikonlopun suunnitelmia raottaisi niin huomenna pysyttelen kotona, nukun hyvät yöunet ja sitten siivoilen. Sunnuntaina me lähdetään jouluostoksille Tampereelle, ja noh, itsenäisyyspäivä kuluu varmaankin vaan kotona löhöilleessä Tuntematonta sotilasta ja linnanjuhlia katsellen.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti: