keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Se sinut saatteli selittämättä

Aluksi, uusi lukija, kiitos !
Eilen ei tapahtunut mitään, paitsi jaettiin ne kirjavinkkaus laput, ja mulla on huikeat yksi runon säkeistö mikä menee näin:

On meri suuri ja laineet sen,
nyt rantaan taas lyö vihmoen
kuin meri tuo,
myös tuska on.
Se suuri on,
ja rannaton.

Älkää vaan kysykö kenen tuo runo on, kun en tosiaankaan tiedä.
Kieltämättä vähän jo jännittää lauantai, ku sillon esitetää tää meidän juttu.

Tänään on aika kulunut aika kivasti kemian parissa, huomenna koe. Kauhee stressi tästä kokeesta koska tää on suuressa merkityksessä todistuksen numeroita ajatellin. Ihan jees osaan asita, pari juttua mitä en oikee viä osaa, pitää vielä kattella vähän.


Päätinpä ottaa tänään suurennuslasin alle tämän lumenen natural coden kuorintavoiteen. Itse tykkään tästä. Eniten mua ihmetyttää se miksi tämä kirvelee joskus ja joskus ei ? Tänään tulin siihen tulokseen, että oon varmaan laittanut kerralla tätä ainetta liikaa. Voide tuoksuu raikkaalle, ja sisältää sellaisia pieniä rakeita (?) mitkä kuorivat ihon. Itselläni tämä on vähentänyt nyppyjä huomattavasti, sekä nenän punaisuutta. Huuhdeltuaan aineen pois iholta, jäljelle jää raikkauden tunne. Itse käyttelen tätä 2 kertaa viikossa. Suosittelen kyllä tätä.

Joo, huomenna tosiaan on se kemian koe, ja sitten illalla mennään Kaisan kanssa leffaan kattoon Skavabölen pojat (kirjotin varmaan väärin, antakaa anteeksi) Jos jaksan, niin kirjoitan siit sitten jo huomenna mutta viimeistään perjantaina.

2 kommenttia:

  1. Yleensä jos naama on oikeasti __likainen ja ihohuokoset ovat erittäin tukossa, kaikki nuo tuommoiset jutut kirvelee. Itselläni on kanssa samanlainen ongelma aina välillä.

    VastaaPoista
  2. Jenny: Mulla se ainakin johtuu aineen määrästä, koska ennen aineen käyttöä pesen naaman saippualla sekä jollain ihonpuhdistus jutulla.

    VastaaPoista