sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Minkäläinen tie sulle annettiin

Hupsista anteeksi tämä lähes viikon hiljaiselo, mutta viime viikko oli koulun puolesta stressaava, 2 koetta, 2 sanakoetta kaikki eri päivinä ja muutenkin olin kumman väsynyt.
Perjantaina Sonja sitten tuli meille, eli senkin takia kirjoittelen nytten vasta.

Eilen mentiin käymään Vammalassa. Käytiin muutamat kaupat läpi, itse sain myös tet-paikan tiimarista. Sitten mentiin käymään seppälässä ja villihinnassa (mistä muuten löysin pari kivaa juttuu, niistä myöhemmin lisää) ja parissa muussa kaupassa. Käytiin syömässä ja lopuksi mentiin Pyymäkeen.

Itse hieman evoilin siellä mutta siitä sitten ei enempää. Ps. Kaakao on hyvää.

Sittenpä niihin mitä tuli osteltua:

Huppari seppälästä 19,95 e mutta Sonjan klubikortin kanssa oli 20% alennus. Koko on XL koska siellä oli vaan S kokoa ja XL kokoa jäljellä, enkä halunnu S:ää Joten sitten tämä. Mukava pirteän värinen ja muutenkin kiva. Ps. Kuva valehtelee värin kanssa, oikeasti huppari on hieman kirkkaampi.


Seppälästä tämäkin maksoi 3,95 e mutta tästäkin 20% alennusta. Oli mukava huomata että seppälään oli tullu uusia värejä näistä, koska niille vanhemmille väreille en oikein syttynyt, mutta tämä limenvihreä oli niin kivan värinen että oli pakko ostaa.


Päivän löytö ! Niittivyö villihinnasta 3,95 e. Laadusta en mene takuuseen, mutta niitit vaikuttivat siltä, etteivät ne aivan heti irtoa. No joka tapauksessa, ei ole mikään suuri rahallinen menetys, jos ne nyt irtoileekin. Lisäksi, olisiko eka vyö, joka on sopivan pituinen. Jei.

Näitten lisäksi ostin myös hiuslakkaa, ja kynsilakanpoistoainetta sekä vanulappuja, mutta en nähnyt niitten kuvaamista tarpeelliseksi.

Eilen illalla vähän stailaitiin toisiamme. Mulle laitettiin Sonjan vaatteet, Sonjalle mun vaatteet ja Kaisalle molempien vaatteita, ja sit meikkailtiin ja laiteltiin toistemme hiuksia. Tässäpä nyt pari kuvaa


Aaa väsyttää >.< yö unet on jääny vähän lyhkäsiks. Mutta mutta koitan bloggailla ens viikolla aktiivisemmin kuin viime viikolla.

3 kommenttia:

 1. Pyymäel tosiaan on maailman parast kaakaoo :D

  VastaaPoista
 2. Just kivan värinen tuo tikkarikoru, näyttää paljon aidommalta mitä ne muut!

  VastaaPoista
 3. iita: Jep jep, odotan tettiä ni pääsen vaikka joka päivä juomaa kaakaoo jos on semmonen fiilis 8)

  Chérie: Kiitos 8) Ihastuin itsekkin korun väriin

  VastaaPoista