lauantai 11. heinäkuuta 2009

pirstaleina täytät paikan ruudukossa: rivi vaakaan, viisi kirjainta

tänään tuli mieleen etten ole taas vähään aikaan esitellyt mitään. nyt ajattelin esitellä aineet ja mömmöt mitä lähes joka päivä käytän.

1. garnier soft - naamarasva
koska mulla on kamalan kuiva iho luonnostaan, pitää mun rasvata sitä. ennen ku ostin tämän ni käytin aina äitin naamarasvaa, joka haisi pahalle, mut nyt sitten on oma.

2. oriflame swedish spa minerals - käsi -ja kynsirasva
tää oikeesti parantaa vähän kynsien kuntoa, ja kosteuttaa käsiä tosi hyvin, tykkään tästä vaikka haju ei ole miellyttävä.

3. oriflame silk hand cream - käsirasva
..jota en käytä käsirasvana, rasvaan jalat tällä koska mun jalatkin on kuivat. tämä on tarpeeksi rasvaista jaloille, mutta imeytyy silti nopeesti.

4. got2b glued - hiuslakka
hiuslakka = elämä

5. lumenen meikinpoistoaine
melko tarpeellinen koska tykkään meikata.

6. bepanthol
kesäisin mun pelastaja, koska tämä auttaa tosi hyvin auringon polttamiin. talvella käytän käsiin jos ne ovat rohtuneet pahasti.

7. adidaksen deodorantti
melko hyödyllinen myöskin

8. hajuvesi
hii tykkään käyttää !

9. garnierin finnipuikko

tässäpä ovat mömmöt ja aineet mitä käyttelen tosiaan lähes päivittäin.


tänään innostuin vähä laittaa kännykkää uusiks. toi rusetti on yhdestä pinnistä, ku toi oli irronnut siit. mun mielestä tästä tuli aikas söpö.

tämmöiset kynnet lakkasin lähinnä huomista varten. alla kaksi kerrosta dependin vaaleanpunertavaa lakkaa, joka nyt kuvassa ei pääse oikeuksiinsa. kärjissä kaksi kerrosta beautyuk:in keltaista lakkaa. alus- ja päällyslakkana käytin depndin hoitolakkaa.


paita - seppälä
housut - h&m
koru - glitter

tän päivän lookki oli turhan söpö. aamulla suoristin vaa äkkiä hiukset ja laitoin päälle mikä vaate kaapista tuli ekana vastaan.

huomenna onkin sitten mun rippijuhlat ! niit vietetään vammalassa yhellä mökillä jonne me jäädään sitten yöks. joten rippijuhlista merkintää sitten maanantai-iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti