torstai 30. heinäkuuta 2009

kun soitto korvissani naurus soi

Eilen kaisa oli meillä yötä. Huvi oli halpaa ja naurua riitti kiitos mun vanha piirustus ja barbie -lehden pinkit hiuslisäkkeet. Päivällä äiti oli antanut mulle 20 euroa et käydään ostaan illalla kaisan kans joku pitsa mikä sitten syötäs. Kaupassa ei ollu mitään hyvää pitsaa joten:


Ostettii pirkan nuudeleita ja sitten hunaja marinoitua kanaa ja ruokakermaa että saatas ruokaa. ja sitten hämättiin ja muututtiin penttarisankareiksi ja ostettii jäätelöö ja sipsii ja dippijuttuja.

Kotona alettiin sitten tehdä ruokaa, paistettiin kana ja keitettiin nuudeleita. huomioikaa kuinka kanaan on jäänyt sydämen muotoinen aukko.

Kun kana oli kypsää ni laitoin tipan vettä ja sitten sinne currya ja suolaa ja sitten kaikki ruokakerma, tuli hyvää, vaikka itse sanonkin

Sillä välin, kun säätelin kanaa ni kaisa teki dipin iltaa varten. Illalla me lauleltii singstaria, ja sitten mää söin puolet dipistä ja suurimman osan sipseistä ja sitten mulle tuli hetkellisesti ihan kamala olo. Myöhemmin yöllä juttelin ihan hämärien tyyppien kanssa omeglessa ja sitte joku brassi kysy mun mesee ja sitten vielä myöhemmin oli webbi päällä: päätin emoilla mutta joo vallan rattoisaa oli.

Huvi halpaa, lähes ilmaista. Olin vähän muumi.

Tänään lagailin kotosalla ja kattelin pokemonia ja tein siin sivussa vähän kesätöitä. Sami oli puhunu että mentäs tänään karausvuorelle kuvailemaan, mutta kun samia ei ollu näkyny viiteen mennessä ni menin sitten kysyyn iskältä että mennäänkö kalaan. Onneks ei ehditty lähtee koska sami sitten suvaitsi saapua ja sitten lähdettiin.
Hyvä reissu oli. Oli kivaa kiipeillä kallioilla ja muutenki sai liikuntaa ku talsittii siä ryteikössä ja kallioilla yhteensä varmaan 2-4,5 kilometriä. Nyt on kyllä kieltämättä väsynyt.
Itse metsästä mulla ei oo mitää metsämetsä kuvia koska ne on tylsiä, mut härkäkalliolta tuli muutama kiva kuva ottettua.Jaa-a huomenna meen käymään vammalassa, tuskimpa tulee mitään ostettua, mutta otan muutaman euron mukaan jos tulee jotain mieleen. Noh, joka tapauksessa koitan huomennakin saada merkinnän aikaan.

Loppuun vielä kysymys mihin haluaisin saada vastauksen: kiinnostaako ketään "mitä tein tänään" - merkinnät?

1 kommentti: