tiistai 14. heinäkuuta 2009

pelimme on mallikelpoinen, epäillyt en tyylikkyyttä sen

tää rippijuhla postaus tulee vähän myöhässä mutta ihan sama. ihmettelen miksei musta ole ainuttakaan kuvaa missä mul olis rippipuku päällä, noh laitan kuvan kun saan viralliset rippikuvat.

kirkossa meni ihan hyvin, ja se ehtoollisviini oli kamalaa 8< onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://1.bp.blogspot.com/_ckr4BDn-ExU/Sly1QHImnnI/AAAAAAAAAaE/WOXHZXz1S-I/s1600-h/m%C3%B6kki.jpg">
se mökki tosiaan näytti tältä. vasemmalla puolella on vessa ja sauna. oikealla on varsinainen sisätila. mökissä oli myös ylä kerta, missä nukkuma paikat oli.


mökiltä lähti polku rantaan, ja rannassa oli tällainen pitkä laituri mistä käytii illalla uimassa. tähän liittyy yks juttu: kun oltiin uimassa kaisan kanssa sitten ruca hyppäs pelastaan meitä. (ruca on siis mun koira) ruca ei oo ikinä uinu ni siks se tuntu hassulta ku se vaa hyppäs sinne. sitten se piti tietenki nostaa takasi laiturille ja siinä sain sitten naarmuja aika paljonki.

nytten sitten siihen mitä kaikkee sain:


RAKKAUS NRO 1. canon EOS 1000D järjestelmä kamera <3____<3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://3.bp.blogspot.com/_ckr4BDn-ExU/Sly2k6bVOyI/AAAAAAAAAac/bYjQHRa46GA/s1600-h/nomination.jpg">
vähä aika sitten olin sillain että nominationit on ihan turhia, mutta kun sain tän ni rakastuin heti 8D sain tän 4 serkulta kimppalahjana. tässä oli valmiina risti, sydän ja härkä. mut tää on tosi kiva.


tää on jännä ja hieno ! tää on lasinen ja ihana ja aa tulee oleen käytössä. en nyt muista että keneltä tämän sain mutta ei se kai haittaa.

näiden lisäksi sain laseja, sellaisen lasisen enkelijutun, rippiristin sekä mukavan paljon rahaa, josta laitan lähes kaikki tilille.


näin loppuun vielä kuva tän hetkisistä kynsistä. beautyukin neon pinkkiä ja wild'n crazyn super dooper blueta, molempia kaksi kerrosta. niiden lisäksi laitoin kynnen keskiosaan oriflamen visions glitter lakkaa. tykkäilen näistä.

huomenna tulossa kuvapostausta sikäli jaksan lähteä kuvaileen ja jos ilman sallii sen.

1 kommentti:

  1. nominationit on ihan turhia eikä ees kivan näkösiä D:

    VastaaPoista