maanantai 6. heinäkuuta 2009

miksei vois olla ilman pahoja aatteita ?

olin siis viime viikon riparilla. oli hauskaa, ja ihanaa ja ää ikävä sitä porukkaa ;___; no mut, tästä on tulossa varmaankin aika pitkä merkintä, ja uskon ettei kukaan jaksa lukee tätä kokonaan.

mulla ja kaisalla kävi tuuri kun päästiin nukkuun kahdestaan mökkiin. me nukuttiin kaisan kanssa tässä mökissä vasemmalla puolella. mökeissä oli alku viikosta törkeen kuuma, mutta loppuviikosta me paleltiin siellä, kunnes tajuttiin että siellä on patteri.

mökissä oli kerrossängyt, ja me nukuttii molemmat ylhäällä joten...
alasänky oli loistava tavaroiden säilyttämis paikka. tässä vaiheessa voin sanoo et mää kylvin vaatteita ihan ympäri mökkiä, ja mun kamat oli ihan sekasin ja sillain 8Dkun ovelta katsoi vasemmalle niin siellä oli naulakot, missä me säilytettiin kaisan kanssa kaikkee roinaa, kuten huomata saattaa. vasemmalla seinällä oli kiva ikkuna, josta näki mukavasti terassille, missä isoset aina illalla kyykki, niitä oli mukavaa kyyläillä sängystä.
melkein ikkunan alla oli meiän mömmöpöytä. okei.. ei ihan kaikki oo mömmöjä mutta kuitenkin. vähän tyhmää, muilla oli semmonen iso pöytä mut mulla ja kaisalla oli tämmöne pieni. ei sillä, tää riitti ihan hyvin.tässäpä on laituri mistä mentii uimaa koko leirin aikana ainakin 10 kertaa, eli joka päivä kävin uimassa, parina päivänä pariinkin otteeseen 8D laiturilta lähti laatoitus, mistä pääsi saunaan. aa rakastan leiriahon saunaa, siellä saa hyvät löylyt.. paitsi yhtenä päivänä ku isoset oli kai evonnu sen lämmittämisen kanssa, ku se oli saunaks melko kylmä.
saunan takana oli tämmöine nuotiopaikka, jossa pidettiin iltaohjelmat, sekä yhtenä iltana paistettiin makkaraa. isoset veti sketsejä josta ehkä mieleen painuvimpia oli ne missä oli mikko ja roope ja roope oli iigor tai igor ihan sama, ja mikko oli vaa joku joka huusi "IIGOR.. vauhdikas hyppy iigor !" sitten ne kerran hyppäs laiturilta järveen,sitten mikko: iigor, pomo käski näyttää missä kala pissii.. okei vitsinä nää ei ollu hyviä mutta toteutus oli mahtava 8'Dlähellä saunaa oli myös mukava lentopallokenttä jossa sitten pelailtiin. pelaaminen oli vallan rattoisaa, vaikkakin paarmat riivasivat siellä kokoajan.
raamikset oli kivoja ! kun aleksi veti meille niitä ni me ei oikei pysytty aiheessa. vittuiltii porukalla aleksille ja se vittuili takas. yks kerta mietittiin miten ankka ja kana pysyy tasapainossa, kattokaa ny, toi on oikeesti fysiikanlakien vastaista !

JOTAIN JUTTUJA LEIRILTÄ


meiän mökin seinässä luki näin:

eurolla annan, sentillä en, sentti on pieni, tiedäthän sen ?

sängyssä annan autossa en, auto on pieni, tiedäthän sen?

muille mä annan sulle mä en, sulla on pieni, tiedäthän sen?

tällaista sitten luki meiä seinällä, toki paljon muutakin mut tää oli aika loistava. mun isone tuntu aluks täydeltä idiootilta, mutta oikeesti se oli ihan mukava. raamiksissakin oli tosi rentoo, käytii vartti aihetta ja sit vaa oltii 8D

sit yhen isosohjaajan minkälie aurinkolasit tippu ekobiohuussi pönttöö ja oli ihan jees, sitten se laitto pari isosta onkii niitä sieltä pois, mut ei ne niitä sieltä saanu 8D

sitten poikien mökkii lens parikin kertaa harakka ja sit oli kaikki paikas paskasssa 8'D

nyt ei kyllä tuu mitää mielee mitä vois enää tällee kertoo koska muut on nii inside juttuja
eipäs ollu loppukoetta ku oltii nii kivoja.

ei tästä nyt kamalan pitkä tullukka, kun en nyt jaksanut kirjoittaakka enempää, mutta huomenna tulossa merkintää jostain. sori merkinnän sekavuus

3 kommenttia:

 1. Toi teijän leiripaikka vaikuttaa vähän samalta, millane meilläki oli. :p Tosin siel ei ollu mökkejä.

  VastaaPoista
 2. eurolla annan, sentillä en, sentti on pieni, tiedäthän sen ?

  sängyssä annan autossa en, auto on pieni, tiedäthän sen?

  muille mä annan sulle mä en, sulla on pieni, tiedäthän sen? <-- asd repesin tolle XD

  VastaaPoista
 3. Liena:
  mökit olivat melko rattoisia, ja kiiros kommentista

  Matthewy:
  melkoinen repeäminen oli mullaki ku löydettii toi sieltä seinästä : DD

  VastaaPoista