keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

oletko jo tottunut kuoreen, sinua ei tunnista sieltä

itänään siis olin kaisan kanssa tampereella. käskin iskän heittää meiät eka koskarille. sinne oli tullut joku uus ihana korukauppa bijou brigitte, mistä ostin nuo ihan älysuloset mansikkapinnit 2.50 eurolla, siitä kaupasta tulee varmaan mun vakiopaikka. koskarissa olessa käytii myös glitterissä, jossa oli ale juttuja. esc -sormuksen alkuperäinen hinta oli 4.90 € mut alennetulla hinnalla 2.45 € ton peace korun alkuperäinen hinta oli 7.90 alennetulla 3.95 € tähti jutut on koskarin tiimarista 1.50 euron hintaa, laittelen näitä varmaan


tähän väliin vaatteet. tää oli sillain aika huvittava löytö UFF:ilta 6 eurolla. huvittava sen puolesta että juuri ennen ku mentiin sinne niin sanoin etten kuitenkaan löydä sieltä mitää, ja melkein ensimmäisenä iskin silmäni tähän. aa nyt sain valkosen kauluspaidan <3___<3 ostin tän h&m miesten puolelta, maksoi muistaakseni 4.90 euroa. sitten kun joskus saan aikaseks kirjotan tähän I ♥ RUKI mut joo, se on sitten joskus.

tän mekon ostin europehousesta 9.90 eurolla, alkuperäinen hinta oli 19.90. aa tykkään tästä, ku tää on tämmöne söpö.

lähempi kuva mekon tioisesta napista, joka oli mun mielestä söpö yksityiskohta.

miten niin mulla oli joku kynsilakka addiktio? beautyuk:in lakkoja ostin neon pinkin ja turkoosin (se on oikeesti kirkkaa värine) maksoivat 2.95 € kappale. sitten kynsieni pelastaja, dependin kynsienkovettaja, joka vähentää liuskottumista ja lohkeilua yms. kicksistä 7.90 € sitten wild'n crazyn sähkön sininen 2.95 € ja vielä rimmelin I ♥ lasting finish tangerine queen.

sitten kynsilakanpoistoainetta citymarketista 1.95€ sekä pari mangaa myöskin citymarketista naruto 17 (5.65 € kai) ja fullmetal alchemist 21 (6.50 €)

RAKASTAN NOITA LASEJA ♥ eli nämä ovat h&m MIESTEN PUOLELTA maksoivat muistaakseni 6.90 tai 7.90 euroa. uusi valkoinen rimmelin valkoinen kajalikynä citymarketista vvähän alle 5 euroa, garnierin kosteuttava rasva maksoi aika lähelle 5 euroa, sekä samaa merkkiä oleva finnipuikko vapaa valinnasta 5.50 euroa.

loppuun vielä joitakin kuvia tampereen reissulta.

1 kommentti: