torstai 21. toukokuuta 2009

mitä tuli sanottua, "sika!" ja "mä inhoon sua"

yay vapaapäivä ! heräsin joskus 9 aikaa ku kylällä alko joku helaventti ja siä oli kamala metakka, ja se kuuluu varsin hyvin tänne. et sillain ihan jees.



aamupäivällä tuli mieli leipoa joten teimpäs muffinsseja. ohje oli joku ihan tavalline muffinssi ohje, mutta maustoin nää mariannerouheella, ja hyvää tuli. olen tehnyt tämän tapaisia ennenkin.


iltapäivällä halusin lähteä ulos koska ulkona oli mukavan lämmin, vaikkakaan aurinko ei paistanut. pyysin kaisaa kaveriks ja lähdettiin pyöräileen. suurta huvitusta aiheutti "turva-auto" jossa luki "luistelua" koska helaventtissa oli joku rullaluistelukisa. niil luistelijoilla oli muuten ällöt pohjelihakset.

sitten ku oltii vähän pyörittyä siellä sun täällä mentii leikkipuistoon ja oli rattoisaa.


unyey, ruotsinkoe huomenna, ja pitäähän siihen vähän lukea. en tajua miks syön aina kun luen kokeisiin, se kai parantaa jotenkin keskittymiskykyä ta jotain. no, ompahan sitten huomisen jälkeen kaikki tän lukuvuoden kokeet tehtynä, ja huomisen jälkeen enää 5 päivää koulua ja sitten kesäloma. sitten on kivaa ku ei tartte herätä sairaan aikasin, eikä tarvii kattoo kelloo koko ajan. lupaan kesällä tehdä mun the GazettE ficciä lisää, ja ehkä jo ens viikolla kun ei oo enää juuri mitään läksyä testejä tai muuta koulusta saatua rasitetta 8'D

täätää oli vähän tämmönen tyhjänpäivänen merkintä mutta joo. mulla ei oo vielä ideat vähissä mutta kertokaa mistä haluaisit lukea. kiitoos n_____n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti