keskiviikko 20. toukokuuta 2009

kirottu syyllinen, joku kasvoton ihminen

Eli koska nyt olen oon ollu laiska kirjotteleen tänne, voin puolustautua onneks sillä että on ollut paljon kokeita 8'D onneks on enää ruotsin koe perjantaina. iha jees sillee ku miettii ku oon unohtanu nyt kaikki ruotsin kielioppi jutut ja oon ihan pihalla koko koe alueesta ku en niin oo niin kovin kiinnostunut. mutta kai siihen kokeesee vois viä koittaa panostaa, kerranku kasiluokan viiminen koe kerranku on.

Tänää äitistä tuli HITLER. ei mitää rajaa, ihan ku olis ollu jossain kidutusleirillä. ku tulin kotiin ja olin ihan väsynyt, eikö se heti käskeny mennä siivoon isohuonee pöydän. no eu siinä viä mitää mutta ku olin syönyt, ni totesin et meen koneelle, ni äiti sanoo etten varmasti mee ennen ku siivoon huoneen. ja siivosin sen. sitten tulin koneelle ehkä 10 minuutiks, eikö äiti työ yläkertaa imurin, ja sano että imuroin koko yläkerran (3 huonetta ) 20 minuutissa. sitten aloin vaa tivaa että miks ihmees, mut äiti uhkas etten pääsis miyavin keikalle jollen siivoa, ja varmaan kuten arvata saattaa ni imuroin. sitten oon odotellu tuleeko siltä mitään uutta määräystä tehdä jotain...

vaikkakin mun synttäreistä on jo yli viikko, niin vasta nyt saan kirjotettua mitä sain kaivereilta !


tähän otin nyt vaan ne mitkä löysin heti. aurinkolasit sekä nuo punaiset rusetit sain kaisalta, kuvasta puuttuu kaisalta saatu söpö kaulakoru. hihii nyt mul on rukilasit ! sitten nuo keltaiset helmet, ja nuo siniset ja vihreät käsikorut sain iidalta. sonjalta sain nuo siniset helmet sekä tuon punaisen hiuspannan. hii kaikille näille tulee varmastikkin käyttöä ! toivottavasti en sekoittanut lahjoja ja niiden antajia keskenään..nämä söpöläiset ostin tänään ihan tuosta lähikaupasta 3 eurolla, minkä takia yleensä olisin jättänyt nämä hyllyyn, mutta tällä kertaa mukana oli pullonpalautus raha ni sillä sai sitten kivasti maksettua nämä. ps. oon kuolannu näitä siä kaupassa aika kauan.

ja vaihteen vuoksi voisin lopettaa tän merkinnän kuviin ! (sanokaa jos tämä kuvallinen lopetus ärsyttää)


1 kommentti: