lauantai 2. toukokuuta 2009

Hey God! Are you ready?

joo siis olin tänään tampereella. sujuvasti sain kulutettua rahaa, ja aikaakin vierähti mukavat kuusi tuntia. nyt on ihan kuollut olo, kun on kävellyt aika paljon, ja en oo kauheen tottunut kävelleen, ja kun oli jokseenkin kuumakin tai jotai. mutta siis asiaan:nää kaksi paitaa tarttui mukaan ideaparkin h&m:lta. vasemmalla on tuollainen värikäs ruutupaita, joka on mukavan ohut. en koittanut tätä paikan päällä, ja kun jouduin ottaan kokoa isomman paidan niin vähän jännitti miten se sitten sopii päälle. mutta kuten näkyy, sopivahan tuo on ! (9.90 €)

sitten uusi rakkaus: tuo harmaa paitamekko (?) olin jo siellä että jee kun löysin tuon ja sitten kun sain sovitettua niin se oli rkkaus jei. Ihanan rento päällä, ja muutenkin tykkäilen. Harmaita vaatteita juurikaan ei ole, eikä myöskään tule, mutta tuon on ihana. Ehkäpä päivän paras ostos 8'D (14.90 €)

edellisissäkin kuvissakin vilahdelleet, nokian citymarketin seppälästä ostetut öö.. en tiedä sukat jotka ovat samaa ainetta kuin legginsit 8'D pakko myöntää, kun ostin nää niin en tiennyt mitä ostin, halusin vaan tietää mitkä nää oli 8'D mutta käyttöä varmasti tulee, hinta oli kai 2.95 €


tuo kukka juttu on kiva, oikeastaan olen jollakin asteella etsiskellytkin tuollaista. tämän löysin öö jostain tampeereen citymarketista vappukrääsien joukosta, maiksoi muistaakseni 1.50 euroa. nuo oranssit helmet ovat puolestaan taas nokian citymarketin seppälästä (4.95 €) nää mä koitan pitää ehjänä, koska tapanani on rikkoa tällaiset tavalla tai toisella. nuo ylisuloiset vaaleansiniset rusetit ovat ideaparkin hm:ltä ja maksoivat 1.90 € muistaakseni.

tää jotenkin on kiva, ja kutsui minua kaupassa "osta minut osta minut" tai ei nyt ihans entään, mutta kuitenkin. tämä on melko ohkaista kangasta ja voin käyttää tätä nyt kevät huivina koska kyllä niitä viileämpiäkin säitä vielä tulee. tämän siis ostin löytötavaratalosta (7.95 €)

kaikki nämä ovatkin sieltä tampereen citymarketista. vaikka kotona olinkin vannonut etten osta tuota lakkaa koska se on hieman kalliimpaa kuin muut, mutta kun kerran äiti tuli mukaan kauppaan pitihän sitä hyödyntää, eli äidin maksettavaksi joutui got2b - hiuslakka, sekä musta hiusväri (jonka nimeä en jaksa kirjoittaa) peittämään ärsyttävän juurikasvun. myönnän, mua lapsetti kun ostin tuon kaulakorun ja rannekorun, jotka tulivat samassa (4.90 €) mutta ne olivat niin söpöjä.
ja koska musta toi kaulakorun.. no toi juttu oli söpö halusin ottaa siitä lähempää kuvan 8'Dsitten kynsilakkaa, jota äiti kutsuu paheekseni.. oikeestikkin mulla taitaa olla joku kynsilakka-addiktio. keltainen lakka on nokian citymarketista (2.95 €) ja tuo dependin vaaleanpunainen glitter tietty ideaparkin kicksistä (2.90 €)

ja sitten mangaa! death note 11. ostatin äitillä koska se oli kalliimpi (muaha olin fiksu), ja viimein sain tuon sugar sugar runen viimeisen ostan ! nämä kaiketi luen joskus kun on aikaa. saattaa mennä niinkin että menee muutaman viikon päähäkin koska nyt on tulossa kamalasti kokeita. ja vielä ideaparkin europehousesta mukaan tarttui monokuro boo penaali ! (4.90 €) jos vaikka oppis kuljettaan mukana, niin ei tarttis aina kaikilta kyniä lainailla.tällaista tällä kertaa, uudestaan ei ihan heti tarvitse mennä koska rahat vähenivät ihan mukaisasti. kesäkuun alussa varmaankin menen sitten ostamaan rippipukua.

Nyt en sitten muuten tiedäkkään koska plokkailen ihan kunnolla seuraavan kerran, ku kokeita tosiaan on tulossa, no enköhän jotain keksi.

2 kommenttia: