maanantai 25. toukokuuta 2009

elää kuin hengitys ikkunan pinnalla

aa kesäloma on ihan kohta ! viä tää viikko koulua. onneks tää viikko on vähän tämmönen lepsu viikko, kun tänään oltii istuttamassa metsää (siit lisää kohta), ja huomenna on power mover harjotukset ja sitten tukarivalinta kokeen valvonta. keskiviikkona puolestaan on se power mover helsingissä ja sitten LINTSILLE ! ja torstaina on ysienpäivä, joka hivenen hirvittää jollain tasolla, ja perjantaina on koulun pesisottelu joten sitä katsellaan sitten.eli tänää oltii sitä mettää istuttamassa, harmi etteivät jonin mainitsemat suohomot hyökänneet. oli ihan helvetin kuuma ja meinasin kuukahtaa sinne. sitten en aluks osannu käyttää sitä istuttamisvekotinta ja en kyllä viä lopussakaan oikei hallinnut sen käyttöä, oli turhan mukavaa. sori kännykkälaatu.


periaatteni: ei gladiaattoreita. mutta kuinkas sitten kävikään? ei oikeasti ollut tarkoituksena ostaa, mutta nää nyt sattuu sopii mun kevätjuhla mekkoon hyvin 8'D siä kaupassa se myyjä oli ihan tonttu, se alko aukoo noita remmejä kunnes huomautin että siinä on noi vetoketjutki. maksoivat 35 euroa äiti maksoi.

loppukevennys:


kun tultiin metsää istuttamassa matka oli mitä rattoisin.

ps. en pääsekkään tulevana viikonloppuna tampereelle, kun meille tehdään taka ovi, mutta ehkä sitten seuraavana viikonloppuna !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti