maanantai 9. syyskuuta 2013

Viikonloppuna

Viikon alkuja kaikille!
Niinpä se viikonloppu vierähti ja voin sanoa että mukavaa oli! Sunnuntai ei kylläkään alkanut lupaavasti kun löin pääni kohtalaisen kovaa parvekkeen laseihin, mutta päivän pelasti se, että kulta tuli yöksi. Eipä harmittanut sitten se pääkipu niin paljoa. Palataanpa nyt kuitenkin lauantaihin:

Rakastan aamuja, jolloin ei ole kiire minnekään ja lauantaina oli juuri sellainen aamu. Oli ihanaa mennä juomaan aamuteensä parvekkeelle, kun olikin niin ihanan aurinkoinen keli. Lisäksi oli aikaa syödä kunnon aamupala, sillä yleensä en ehdi ennen koulun alkua syödä mitään tai ei oikeastaan tee mielikään syödä mitään.
Leppoisan aamun jälkeen suuntasin salille vetämään jalkatreenit. Aluksi homma ei meinannut luistaa sitten mitenkään, mutta loppuen lopuksi sainkin vedettyä ihan hyvät treenit, joista jäi hyvä maku suuhun. Elän siinä uskossa että treenit alkavat kulkea entistä paremmin, kun olen "kotiutunut" salille paremmin. Ei sillä, kyllä treenit aina maistuvat ihan hyvälle, kun ensin vaan jaksaa lähteä, Lauantainakin meinasin jäädä kotiin, koska en muka olisi jaksanut lähteä, mutta sitten kelasin "jaksanko lähteä armeijaan?" - no totta helvetissä! Hyvä motivaattori :)

Kotiin päästyäni leivoin heilahtaneita mokkapaloja! En ollut leiponut aikoihin muuta kuin sämpylöitä, joten vähän jännitti että mitä tästä tulee, mutta yhtä hyviä tuli kuin viimeksikin. Nyt jääkaappi onkin täynnä mokkapaloja. Tulipa samalla testattua tuliterä sähkövatkainkin.

Loppuun jaan vielä tämän päivän ruokavinkin:
Kaikessa yksinkertaisuudessaan: pastaa, kylmäsavulohta, fetajuustoa ja ripaus mustapippuria! Ai että kun oli hyvää, ja suhteellisen halpaakin. Kylmäsavulohta myytiin S-marketissa 150 gramman paketissa alle 4 euron hintaan, joten ei kallis kun miettii, että lopusta kalasta saa hyvät leivänpäälliset illalla. Voisikin alkaa syömään kalaa kerran viikossa. 

Nyt iltateelle, palaillaan huomenna armeijajuttujen kanssa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti