keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Rentoilua

Tänään päästiin poikkeuksellisesti jo kahdeltatoista, kun opettajalla oli menoa. Kotimatkalla pyörähdin Triossa vain katselemassa, mutta mukaan tarttui pari pientä kivaa sisustusjuttua. Kotiin päästyäni siivoilin jonka jälkeen päivä sujui rennoissa tunnelmissa: 

Peter pan -kompleksin iskiessä tuli katseltua Mulan 2, joka ei ikinä tule vetämään vertoja ykkösosalle, niin kuin ei missään muissakaan leffoissa, joista on tehty kaksi tai enemmän "lisäosaa"
Lisäksi tänään tuli pitkästä aikaa syötyä kunnolla, kun oli ensimmäisen kerran nälkä sitten viime viikon. Jauhelihaa, herkkusieniä, rae- ja fetajuustia ja riisiä ja pisteenä iin päällä sweet chili -kastiketta omnom. Lisäksi tänään oli oikeasti aikaakin panostaa ruuanlaittoon ja täytyy myöntää, että hyvää tuli!

Nämä kynttiläkipot löysin Tigerista. Rakastan syksyä, kun saa taas alkaa polttelemaan kynttilöitä, ehkäpä paras asia syksyssä heti kerrospukeutumisen jälkeen. 

Muutoinkin päivä on sujunut mukavasti, tuli pidettyä venyttely ja rentoutumishetki, jonka jälkeen oli äärimmäisen mukavaa pulahtaa lämpimään kylpyyn. Tällä hetkellä olo ei ole kovin mukava, kun lätkin kylmägeeliä hartioihin, mutta lihakset kiittävät.

Nytpä meen keitteleen iltateetä ja sen jälkeen ajoissa nukkumaan!

2 kommenttia:

  1. Oii mulan! <3 Vanhat disney-leffat on kyllä parhautta <33


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä kommentoijaa, disney leffat on kyllä maailman parhaita! :) <3 Varsinkin ne 'vanhemmat', nykyään ei enää onnistuta yhtä hyvin tekemään oikeasti pesunkestäviä piirettyjä/animaatioelokuvia. :S

    VastaaPoista