sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Habitare-messut

Hyvää sunnuntaita kaikille!
Tämän viikon alku enteili kaikkea muuta kuin hyvää viikkoa, polvi ei sittenkään tykännyt kunnon jalkatreeneistä ja yläkropan treenitkin jäi välistä kun koulussa onnistuin telomaan oikean käden peukalon nivelen rälläköidessä (meni siis niin jumiin että sormi turposi), joten tuli pakollinen väliviikko treeneistä. Muutoinkin olin vähän veto pois koko viikon, enkä edes jaksanut tehdä kunnon ruokaakaan. No ensi viikolla sitten!

Nyt asiaan: olimme siis koulusta Habitare-messuille, eli siis sisustus, huonekalu ja design -messuilla Helsingissä. Aluksi oltiin porukan kanssa ihan pläh, ei kiinnosta, mutta kyllä siitä sitten sai virittäydyttyä messutunnelmaan. 

Messut olivat virkistävää vaihtelua kaiken hiomisen ja maalauksen keskelle. Meissuilla kyllä tuo oman alan puoli jäi vähän vähemmälle huomiolle, sillä etenkin modernin taiteen puoli oli paljon kiinnostavampi kuin Tikkurilan erilaiset pintakäsittelyjutut, vaikka kyllä sielläkin tuli ihan kivasti aikaa vietettyä. Ikävästi kyllä iski sisustusvimma päälle, joka näin opiskelijabudjetillä ei juurikaan ole mahdollista, ehkäpä sitten joskus on rahaa ostaa jotain kivaa pientä omaankin kämppään. 

Ensi viikolla on koulunpuolesta vähän stressaavaa, tai siis pitää saada hommat loppuun ennen kuin jakso vaihtuu. Onneksi oma ikkuna on aika hyvällä mallilla, vaikka vähän mietityttääkin, että ehdinkö saada sen valmiiksi.. Lisäksi ensi viikolla on tulityökortti -koe, joka kanssa jännityttää, vaikka tiedänkin ettei se ole loppuen lopuksi mikään paha nakki. Toivottavasti ensi viikolla on myös energiaa tehdä enemmän kuin tällä viikolla, joka ei kylläkään vaadi paljoa.

Nyt pienille päiväunille, jonka jälkeen olisi tarkoitus piirrellä pitkästä aikaa ja tiskatakin pitäisi. Palaillaan pirteämmissä tunnelmissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti