tiistai 21. toukokuuta 2013

Tänään

Tapeltuani pari päivää pöytäkoneeni kanssa, sain sen toimimaan jotenkin! Koneen jumiutumisesta johtuen, en ole kirjoitellutkaan pariin päivään, sillä kaikki mun kuvanmuokkausjutut ovat sillä koneella. Täytyy kyllä myöntää, että luulin jo jossain vaiheessa etten saa konetta enää laisinkaan toimimaan.

Okei, nyt koneen toiminnasta tähän päivään. Oon ollut tänään melko aikaan saava, vaikka huomiseen jäi juttuja, jotka piti tehdä jo tänään. Noh, onhan päivä vielä huomennakin! Nyt kuitenkin pari kuvaa tältä päivältä:
Jokseenkin aneemisesta värityksestään huolimatta, yllä oleva safka oli hyvää! Kastike, joka tosin näyttää enemmänkin joltain epäilyttävältä liemeltä lautasen pohjalla, oli hyvää! Kastikkeeseen tulee kaikessa yksinkertaisuudessaan, tippa vettä (jota itse laitoin vähän liikaa) vähän koskenlaskijajuustoa, ruokakermaa ja tietenkin mausteet. Ihan ok, nopea välipalasafka.

Tarvitsisi kyllä alkaa panostaa taas enemmän syömiseen. Aamupalasta on mysli tippunut vallan pois, ei sen takia ettenkö jaksaisi syödä vaan sen takia etten jaksa/viitsi istua sen kauempaa aamuisin ruokapöydän vieressä. Oikeastaan syömisen suhteen kaikki on mun omalla kohdalla kiinni viitsimisestä. Nyt täytyy kyllä ottaa itseään niskasta kiinni, etten jää junnaamaan ikuisiksi ajoiksi siihen 41,5 - 42 kilon vaiheille. 

Näytän ylemmässä kuvassa siltä, että olisin lähdössä kouluun... Oikeasti olin ihan vain lenkille lähdössä ja ajattelin, että voisin jo alkaa pikkuhiljaa totutella siihen, että kannan jotain. Reppu oli kevyt, vähän päälle 6 kiloa ja lenkki lyhyt, noin 3 kilometriä, mutta turha sitä on itteensä hajalle riuhtoa. 

Lenkin jälkeen vedin proteiinijuomat naamariin, ihan eilisen rankahkon salirupeamankin takia ja sen jälkeen jäätelöä. Kaikki terveysintoilijat varmaan saavat tästä yhdistelmästä vähintäänkin jonkin kohtauksen, mutta väliäkös tuolla. 

Päässäni pyörii tällä hetkellä muutamakin postausidea, joten jos mun koneeni ei lahoa uudelleen käsiin, niin postaustaukojen ei pitäisi venyä kovinkaan pitkiksi.  

4 kommenttia:

 1. apua kamala kun sä jo treenaat täyttä häkää armeijaan ja ite vielä löhöilen sohvalla vaikka just laitoin hakupaperit menemään :D Niinisalo ja II/14 oli mullakin ekana listalla, mutta saa nähdä että mahdunko enää mukaan tuohon erään vai siirtyykö saapuminen tammikuuhun 2015!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itellä vaan riittää vaa niin paljon töitä niin kunnon että painonkin kanssa niin pitää alkaa paahtaa jo nyt kun inspistäkin treenaamiseen on.

   Kunhan vaan kehittelet hyvät ja saumattomat perustelut sille, miksi haluat II/14 erään niin saattaa käydä hyvinkin! :)

   Onneks ite ei tarvinnut erä tai palveluspaikkatoivetta perustella juurikaan.

   Poista
 2. Oot sä huomannu, että poseeraat joka kuvassa aika samalla tavalla? :D Tollanen ujo hymy sivuun, sitten istut jalat pitkänä/koukussa tai seisot tollain...

  Et ei tässä muuta (; Tsemppiä treeniin, pinnistä pinnistä ja sitä rataa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa oon huomannu! Välillä voisi toki kokeilla jotain muutakin ihan vaikka vaihtelun vuoksi :D

   Juu ja kiitos :)

   Poista