maanantai 13. toukokuuta 2013

Pääsykokeissa jälleen

Tänään mulla oli herätys aamutuimaan, koska piti kiitää Lahteen pääsykokeisiin. Unta kertyi yön aikana huikeat 3 tuntia kellon lopettaessa lyhyet unet jo 04.00. Yllättävän pirteänä lähdin kohti pintakäsittelijän pääsykokeita. Täytyy kyllä sanoa, että olisin todella onnellinen jos pääsisin sinne opiskelemaan, paikka oli niin kivan oloinen mun mielestä! 

Vaikka reissu oli pitkä, niin jaksoin vielä napsia muutamat kuvat asusta, joka aiheuttaa mulle jostain syystä vähän lehmityttövibat.
On muuten tosi mukava, ettei enää asukuvia napsiessa ole vaarana kuolla hypotermiaan. Ehkäpä näin ollen asukuvia tuleekin olemaan useammin ja ehkäpä jossain vaiheessa laitan pitkästä aikaa jonkin mekonkin päälle.

Huomenna saankin nukkua kunnolla! Mikään täysin lepipäivä ei ole kuitenkaan tiedossa, sillä tarkoitus olisi vähän tehdä töitä, jottei seuraava tili olisi ihan surku. Lisäksi huomenna on luvassa salitreeni ja mahdollisesti lenkki aamusella, sikäli saan aikaiseksi. Keskiviikkona suuntaan Huovinrinteelle, josta tulee ihan taatusti kirjoiteltua jotain ja esittelyä odottaa Fitnesstukun tilauskin, vaikka se olikin pieni.

Nyt suihkuun ja aikaisin nukkumaan, väsyttää ihan hirveästi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti