tiistai 7. toukokuuta 2013

STJ 14kk

Tänään 14 kuukautta siihen, kun minä astun palvelukseen! Tuntuu kamalan pitkältä ajalta, mutta kun miettii kuinka paljon on tekemistää oman kunnon ja samalla painon kanssa niin tulee mieleen, että tuleeko tässä vielä vähän kiire. 

Treenihommat on lähtenyt käyntiin ihan hienosti, mutta ruoka puolella on vähän ontumista. En vaan käsitä mikä siinä on niin vaikeaa. No okei, on ollut kiireitä, vappukin oli, muttei epäsäännöllistä syömistä pelkästään niiden syyksi voi sanoa. Kai se on taas pikkuhiljaa opeteltava. Vaikka syöminen on ollut vähän niin ja näin, on vaa'an lukemat aamuisin näyttäneet 41kg, johon olen ihan tyytyväinen.

Kuten sanoinkin, treeni on lähtenyt kulkemaan ihan hyvin. Nyt viimeviikkoina on ollut vähän muuta menoa, niin salilla käynti on ollut vähän niukemman puoleista, mutta salin puolella olen ollut ihan hyvässä vauhdissa ja olen taas lämmennyt ryhmäliikunnallekin. Ja kun salille ei ole kerennyt, niin olen lähtenyt lenkille ja ottanut pieniä juoksupätkiäkin. 
Juoksin muuten viimeviikolla cooperin ekaa kertaa sitten lukion ykkösen ja olin todella yllättynyt, sillä juoksin n. 2250m joka oli yli puoli kilometriä enemmän kuin lukion ykkösellä. Tästä on hyvä lähteä!


Tänään oli hieno keli, joten pienen käsitreenin suoritin takapihalla. Ikävästi piti vielä varoa vasenta kättä, sillä vasemman käden olkapäälihas oli vähän kipeä eilisen rokotuksen jäljiltä.Salille suuntaan taas luultavasti torstaina.

Huomenna meikä ottaa suunnakseen Hollolan ja graafisen suunnittelun pääsykokeet. Vähän jännä fiilis, ehkäpä nyt vähän karmii ne tehtävät mitä siellä tulee vastaan. Toivottavasti saan jotain sutattua papereille!  

7 kommenttia:

 1. siiis miksi sä teet tätä kuntoilu jutskaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnen itteni vähän hölmöksi, mutta en ymmärtänyt kysymystä.. Voisitko tarkentaa vähän? :D

   Poista
  2. Sori, olin vähän epäselvä :D Sillon kun sä alotit tän sun kuntoilun tms. niin oliko sulla joku erityinen syy tähän vai oliko tää joku sellanen vaan että " haluat terveemmän elämän ", ois hauska kuulla. :)

   Poista
  3. Musta tuntuu että se yrittää kysyä että miks sä treenaat? t. eri ano

   Poista
 2. Aivan juujuu :) tähän kuntoilun aloittamiseen parikin syytä ja nyt matkan varrella on tullut syitä lisääkin. Voisinkin ympätä kaiken yhteen postaukseen tässä lähiaikoina :)

  VastaaPoista
 3. mä oon ihmetellyt, miksi ylipäätään menet armeijaan? pointless much? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästäkin voisin tehdä ihan oman postauksen! :D

   Poista