lauantai 11. toukokuuta 2013

19

Happy birthday for me! En kyllä edes viettänyt synttäreitäni mitenkään. Sen sijaan lähdettiin mummulaan syömään, joten päälle tuli laitettua muutakin kuin kollarit ja jokin kulahtanut t-paita: 

Huh, näytämpä vähän tuimalta! Aurinko vähän häikäisi, enkä halunnut ottaa kuvia aurinkolasit päässä. Reippaana ihmisenä menin mummulle laudalla porukoiden mennessä autolla. Myönnettäkööt, että takaisin tulin auton kyydissä, sillä oli alkanut käymään ikävähkö tuuli (ja menomatkalla onnistuin venäyttämään jalkapöydän.. oon hyvä) Lähdin myöhemmin pikkusalillemme tekemään suht lyhyen yläkroppatreenin. Oli kyllä mukavaa treenata ylhäisessä yksinäisyydessä! On tämäkin ihan mukava tapa viettää synttäreitään, ei aina tartte olla riekkumassa yömyöhään missä sattuu. 

Ensiviikolla mulla on mukavasti ohjelmaa! Maanantaina olisi pintakäsittelijän pääsykokeet Lahdessa, keskiviikkona on varuskuntavierailu Säkylään ja perjantainakin on mukavaa ohjelmaa tiedossa. Lisäksi ensiviikolla tulevat tulokset YO-kokeista, ehkä ihan pikkuisen jännittää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti