maanantai 6. toukokuuta 2013

Maanantai

Sori viimeviikon hiljaisuus. Vappuviikko oli oikein mukava, kulta tuli meille tiistaina ja oli perjantaihin asti. Eipä tehty mitään erityistä, väriteltiin värityskirjaa, koottiin palapelistä reunat, kun hermot eivät riittäneet pidemmälle ja tietenkin syötiin hyvin (paljon)

Mutta nyt takaisin tähän päivään. Heräsin melko aikaisin ja kahdeksalta olinkin jo lähdössä lenkille. Lenkki ei ollut kovin pitkä, sillä pitkää lenkkiä en olisi ehtinytkään tehdä, sillä piti kiitää Vammalaan rokotukseen. Joka tapauksessa oli kiva happihyppely aamutuimaan, voisi oikein ottaa tavaksi. 
Samaisella reissulla, kun kävin ottamassa rokotteen niin poikkesin myös kirjakaupassa. Graafisen suunittelun pääsykokeita varten piti ostaa A3 kokoinen lehtiö. Kaupassa iskikin paniikki, kun en muistanut paperin paksuutta. Onneksi ostin kaksi lehtiötä, sillä joutsenlehtiön paperi olisikin ollut liian ohutta. Lisäksi ostin tussin ja uudet vesivärit. 

Tämä päivä on sujunut ennakkotehtävän piirtämisen (en toki ole viimetipassa) ja POTC:n katsellessa. Huominen kuluu varmaan jota kuinkin samalla kaavalla. Keskiviikkona olisi sitten pääsykokeet ja kumma kyllä, mua ei jännitä vielä yhtään. Lisäksi tällä viikolla saattaa postiin tupsahtaa pieni Fitnesstukun tilaus, mutta siitä sitten enemmän kun se on saapunut. 

Tulevina viikkoina kalenterista löytyy enemmän menoa kuin kuluneen parin kuukauden aikana, joten saattaapi olla, että tulee kirjoiteltua useammin (tosin se nyt ei paljoa vaadi) Nyt loppuun on ihan pakko vilauttaa kuva mun kengistä jotka laitan YO-juhliin:
En kyllä tiedä kenkien mukavuudesta, jotenkin toinen kenkä puristaa varpaita vähän ikävästi tai sitten tää on tottumattomuutta, lenkkarit on mulla useammin jalassa kuin korkkarit. Mukavuudesta voi mielestäni tinkiä jos kengät maksavat 20 euroa, eikö niin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti