maanantai 11. maaliskuuta 2013

Tahdomme avata käytävän maailmojen välille

Tänään tuli jälleen nyherrettyä kuusi tuntia YO-kirjoitusten parissa. Äidinkielestä jäi kyllä ihan hyvän tuntuma käteen, sillä koetta palauttaessani tuntui siltä että olin kirjoittanut parhaan esseeni. Tiedä sitten mikä totuus on, mutta tehty mikä tehty. YO-kokeet jatkuvat mun osalta jo ylihuomenna psykologian merkeissä.


Mulla oli ihan mahtava viikonloppu! Kulta oli meillä koko viikonlopun ja tehtiin suursiivous mun huoneessa. Tyhjättiin kaikki kaapit ja laatikot huoneen lattialle ja heitettiin jumalattomasti tavaraa pois. Täytyy myöntää, että itteltä usko meinasi kyllä loppua välillä, sillä roinaa tuntui riittävän loputtomiin. No, nyt on huone kuosissa, mutta roskapussit on yläkerran eteisessä, vielä kun ne saa pois tuosta lojumasta niin voitto!

Okei nyt sitten viikonlopun pelottavimpaan juttuun, pelattiin nimittäin spiritismiä. Ensiksi olin epäluuloinen moisen toimimisen suhteen, sillä olen koittanut hommaa aiemminkin, mutta eipä silloin toiminut. Nyt homma toimi ja kyllä oli muutama sellanen oh my fucking god- hetki, kun tajuttiin ettei kumpikaan lasia liikuttanut. Kokemuksena oikeasti aika avartava ja mielenkiintoinen, mutten kyllä ihan heti moiseen touhuun ryhdy, sen verran hyytävää hommaa. 

Huomenna on "vapaa-päivä", joka kuluukin tehokkaasti psykologian parissa, paitsi aamulla pitäisi käydä korkkaamassa paikallinen pikkusali (ok oon käynyt kyllä siellä joskus ala-asteella) sikäli pääsen ylössängystä.   

3 kommenttia:

 1. en voi ku nauraa niille meidän spiritismi-laudoille :DDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 2. mistä teit sen esseen? :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein sen esseen 4. tehtävästä, joka oli se olet mitä syöt-tyyppinen :)

   Poista