tiistai 12. maaliskuuta 2013

Aamusaleilua ja hakujuttuja

Tänään oli kirjoituksista välipäivä, jotenkin ei tuntunut yhtään mukavalta kun piti olla nokka kiinni psykologian jutuissa koko päivän enkä sit ollukaan.. Kieltämättä huominen vähän karmii, että miten se psyka sit luistaa, mutta toivotaan parasta!


Tänään heräsin kahdeksalta ja yhdeksän jälkeen olinkin jo paikallisella pikkusalilla. Oletin, että saan totutella toiseen saliin rauhassa, mutta leuka kyllä loksahti, kun salilla oli lisäkseni 5-7 henkilöä, enpä olisi uskonut. Vähän oli kyllä sellainen fiilis et "mun koti ei oo täällä", mutta saipa jonkinlaisen käsitreenin vedettyä. Onneksi torstaina pääsen taas Vammalaan salille vetelemään! 


Tosta kombosta on tullu ihan lemppari välipala/ruoka! Eli pastaa, tonnikalaa, raejuustoa ja päällä on paahdettua sipulia. Nopeaa, helppoa ja hyvää! Täydellistä sillon kun en jaksa panostaa enempää. Tänään kyllä tuli syötyä koko ajan jotakin :D

Tein tänään 2. asteen yhteishaun! Täytyy kyllä sanoa, että oli kyllä sillisalaatti kerrakseen sen verran vaihtoehdot erosivat toisistaan. Hain siis 1. graafiseksi suunnittelijaksi 2. pintakäsittelijäksi 3. luonto-ohjaajaksi (joka oli kyllä viime hetken mielijohteesta valinta) vielä olisi 3. asteen haku, saas nähdä mitä siihen keksin.     

2 kommenttia: