keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ruokajuttuja

Mulle riitti. Ensi vuonna tähän aikaan vaa'an numerot alkavat vitosella. Tuntuu toisaalta pelottavalta sanoa noin, kun nyt painoa on jotain 40-41 kiloa, enkä ole koskaan painanut yli 43 kiloa. Nyt kuitenkin olen päättänyt, että moinen alapainoisena hiihtely ei sovi vaan kelkka on käännettävä. Ok, mikään helppo juttu tämä ei ole. En ole ikinä tottunut syömään kuin 3 kertaa päivässä (aamupala, ruoka, iltapala) eli suomeksi aivan liian vähän. Nyt oon tunkenut päivään myös toisen, pienemmän ruuan sekä välipalan. Ruokanatsiksi en ala, lisäksi mun tilanteessa ei haittaakaan, jos safkasta löytyy rasvaa ja hiilareita vähän enemmän. Ainut asia mistä pyrin pitämään huolta, on se, että saan varmasti tarpeeksi proteiinia, sillä oon vihdoin palannut salilla käymisen makuun (vihdoin!)
Kyllä, syön muromysliä juotavan jogurtin kanssa ja juoni teeni sokerin kanssa, koska se on hyvää. Syön banaania, vaikka se on hedelmäksi aika hiilaripitoinen. Pääasia, että ruokajutut pysyy jotenkin fiksuina ja suht terveellisinä. Tietenkin tärkeintä on se, että saan syötyä tarpeeksi, laskeskelin, että mun pitäisi pystyä syömään päivän aikana lähes 2500 kcal edestä. Saas nähä miten tämäkin projekti lähtee etenemään. 

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, veikkaan, että tässä tarvitaan myöskin sitä onnea :Dd

   Poista
 2. Tsemppiä ~~
  ite voisin taas alkaa kiinteyttämään mun kroppaani...

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä tavoitteeseen :) Mun mies on saanut massaa kasvatettua just syömällä enemmän, juomalla kaloreita (piimää, maitoa, mehua tms.) ja sitten sillä on myös joku massanlisääjä jauhe. Yks helppo lisä ruokavalioon on pähkinät, niissä on paljon energiaa :)

  VastaaPoista