torstai 14. maaliskuuta 2013

Jänskättää!

Oon ylpee ittestäni kun oon päässyt sängystä ylös vapaapäivinäkin jo ennen yhdeksää. Pakko myöntää, että tekisi mieli kyllä nukkua pitempäänkin, vaikka aamuihminen olenkin, mutta on niin paljon tekemistä, että täytyy aloittaa heti aamusta. 

Aamu lähti käyntiin tämmöisellä aamupalakombolla: taikaruispaahtoleipä + cheddarjuustoa, jotka pyörähtivät mikrossa, 1/2 purkkia pilttiä, muromysliä ja juotavaa jogurttia ja omenamehua. Päätin kerrankin panostaa aamupalaan ja täytyy sanoa, etten muista koska viimeksi olisin syönyt näin paljon aamulla (yleensä syön siis 2 leipää) 

Aika pian aamupalan jälkeen karistin viimeisetkin unihiekan rippeet silmistä, kun lähdin pienelle lenkille. Auringon paiste vaikuttaa yllättävän paljon jaksamiseen! Lenkin jälkeen oli taas back to business eli yo-kirjotuksiin  lukeminen sai jatkua. Olisi jo 22. päivä niin kaikki kirjoitukset olisi mun osalta jo ohi!

Ja sitten asia joka sai aikaan uskomattoman virtapiikin, jonka takia kävinkin ylikierroksilla jonkin aikaan:
En ollut mokannut mitään papereiden postittamisessa! Tällä hetkellä jännittää, pelottaa ja odotuttaa jajaja VAIKKA MITÄ! 28 päivää tohon. 28 päivää siihen, että saan kuulla voinko lähteä palvelukseen 2014, koska nyt painan 40.5 kiloa. Täytyy vakuuttaa porukka siellä päässä, että pystyn nostamaan painon siihen 50, toivon mukaan hieman ylikin sen, reilussa vuodessa. Henkisesti oon kyllä valmistautunut siihen, että homma voi jäädä koon takia jo tohon valintatilaisuuteen, mutta sen näkee sitten. 28 päivää piinaavaa odotusta. Tarviiko sanoa, että mua JÄNNITTÄÄ!

Tänään pääsen vetämään jalka- ja keskikroppa treenin ja aion antaa ittestäni 110%, mukavan treenimotivaation ainakin sain ;)          
  

1 kommentti:

  1. Siiistiäää (: mäki jännitän sun puolesta, toivottavasti pääset :D

    VastaaPoista