keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Vihdoin lokakuu

Hyvää keskiviikkoa kaikille!
Tarkoituksenani oli kirjoitella jo aikaisemmin, mutta kuvien ottaminen on ollut vähän haasteellista kun ulkona on vain satanut. Tänään kuitenkin on ollut poutaisempaa ja sain otettua pitkästä aikaa asukuvat:

Ei mitään kummaliset kuteet, mutta ei sitä taas tiedä koska pääsee kuvailemaan pihalle, niin oli nyt pakko hyödyntää sateettomuus.

Nyt, kun kamala syyskuu on ohi, oon alkanut taas kiinnittään enemmän huomiota liikuntaan. Kaivoin sunnuntaina käsipainot, jumppamaton ja hulavanteen esille ja tein vähän taulukkoa, miten paljon mun pitäisi liikkua viikossa. Koitan päästä vähän parempaan kuntoon, kun tuossa viime kuussa pääsi kunto rapistumaan, kun ei oikein ollut aikaa liikkua sen suuremmin. Nyt mulla on hyvä veto päällä liikunnan suhteen, joka toivottavasti jatkuu pitkään! Voisinkin ottaa ne kuuluiset "ennen" ja "jälkeen" kuvat jos vaikka sattuisi huomaamaan jotain eroa. 

Nyt lähden vaihtamaan vaatteet ja laittamaan kassin valmiiksi ja hurautan itteni Vammalaan sh'bamiin, palaillaan!

1 kommentti:

  1. Tosi kiva asu - varsinkin tuo valkoinen kauluspaita, niitä ei tunnu löytyvän oikein mistään, kun olen sellaista itselleni hakenut ja etsinyt.

    Mä melkein hyppään aina kattoon, kun tänne tulee postaus. Ensimmäinen blogi mihin mä eksyin ikinä, oli tää ja tykkäsin tästä kauheasti silloin, kuten tykkään nytkin. Lemppariblogi, ehdottomasti.

    VastaaPoista