tiistai 9. lokakuuta 2012

"Naulakko ja tissit..?"

Noin lausahti meidän luokanohjaaja, kun yritimme selittää meidän abihuppareissa olevaa tekstiä mitä erilaisemmin esimerkein. Kysymyksiä luokanohjaajan päässä herättänyt hupparin on siis tällainen:
Eli hupparin edessa rintapielessä lukee ABIT 2013 ja sit meiän lukion nimi. Takana oleva kuva, tai paremminkin "I did it, if you know what I mean" aiheuttikin hämmennystä. Vaikken välitäkkään Mr. Beanistä niin musta meiän huppari on ihan nerokas, ei ainakaan mitään tuhanteen kertaan käytettyä juttua, johon on upotettu sana abi.

Oon potenut jotain kirjoitusten jälkeistä väsymystä tai paremminkin jaksamattomuutta, josta mm. meidän psykologian opettaja on puhunut. Oikeastaan vasta nyt oon alkanut palaamaan "tavalliseen" arkeen. Oon päässyt alottamaan treenailun, josta teen tässä lähiaikoina postauksen. Lisäksi mun luovuus on alkanut heräilemään horrostettuaan koko syyskuun. En tosin ole ehtinyt vielä toteuttamaan mitään, mutta oon kirjoitellu ylös siistejä ideoita, joita toteuttaa sitten kun on aikaa. Vielä se opiskelumotivaatio löytyis niin olis ihan jees!

Vaikka opiskelumotivaatio rypeekin pohjamudissa, niin tämä ilta jatkuu Seitsemän veljeksen kanssa ainakin yhden luvun verran. Oon muuten päässyt tämän kirjan kanssa yllättävän hyvään flow'hun, vaikken sitä olisi aluksi uskonutkaan.
Palaillaan mahdollisesti jo huomenissa, koitan saada nyt hyvän flow:n päälle myös tämän blogin kanssa takkuisen syyskuun jälkeen!

2 kommenttia:

  1. oi kyllä, kirjotusten jälkeinen väsymys<3333 tykkään

    VastaaPoista
  2. vähän nerokas abihuppari! :-D

    VastaaPoista