tiistai 31. toukokuuta 2011

Kuin karkkipäivä

Ainakin yhtä hieno päivä on ollut! Tänään loppui koeviikko ja tuntuu aivan siltä että loma olisi alkanut, vaikka se virallisesti alkaa lauantaina. Koulu ei huoleta/jännitä muuta kuin huomisen osalta kun saadaan kokeet takaisin. Päätin kuitenkin, etten vaivaa sillä asialla päätäni tänään. Käytiin äitin kanssa Huittisissa kun olin päässyt puol ykstoista koulusta ja vähän sorruin ostelemaan:

Näiden lisäksi ostin Vapaa valinnasta farkut:Jotka joutuivat kotona kloriitin ja saksien armoille, kun väänsin näistä 8 euron farkuissa varsin mukavat shortsit:

Sori maha
Tämän päivän kruunasi H&M:n korkkarit joiden saapumista jännitin:
Ja sopivan kokoiset, ainut vaan että mun nilkka on nii luiseva että remmeihin pitää tehdä lisä reikä, että kaunokaiset pysyvät jalassa.

Huomenna palailen luultavasti asun merkeissä! Nyt taidan pyyhältää suihkuun, että saan rasvaa käsiin kun nää on kloriitin jäljiltä täynnä pikkuhaavaa.

Arvonnan voittajat!

Vihdoinkin sain tänkin asian hoidettua:
A palkinnon voittaa Kia ja B palkinnon voittaa hedelmasokeri!
Voittajille on laitettu sähköpostia aiheest, onnea heille!

Kiitos kaikille osallistumisesta!

Illemmalla palaillaan!

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Henkisesti raskas viikonloppu

En muista, milloin olisi ollut viikonloppu, jollon olisin ollut näin palasina. Palasina oloon vaikuttaa kyllä koeviikko joka saa vielä jatkoa ja varsinkin yhteiskuntaoppi ahdistaa. Muitakin syitä on, mutta enköhän niistäkin tokene. Hehkeää, meikitöntä elämää

Jottei ihan pelkäks manaukseks mene niin hehkutetaanpa nyt sitä, että viimeinen kouluviikko starttaa ja Satu värjäs mun juurikasvun pois! Oi onnea.
Oli aika säälittävä riipasu tääkin, mutta ei kai se haittaa jos joskus tulee jotain ei-niin-ansiokasta. Nyt meen jatkamaan symbioosi eloani yhteiskuntaopin kirjan kanssa.

Ilmoitan arvonnan voittajat tiistain maissa, kun tämä pahuksen koeviikko selättyy.

torstai 26. toukokuuta 2011

Toivepostaus: tulevaisuus

Pieni katsaus siihen, millaisena näen tulevaisuuden. Hirveästi en saanut asioita laitettua tähän, mutta mitä turhaan suunnittelemaan, kyllä sen sitte näkee mitä aika tuo tullessaan:

10 vuoden päästä
Eli olisin sillon 27. Luultavasti asun jossain isommassa kaupungissa, kuten Helsinki tai Tampere tai ehkäpä jossain muualla, mieluiten kuitenkin Helsingissä. Mulla olis jonkinlainen koulutus ja ehkä jo osa-aikatyö, mutten näe mitenkään mahdottomuutena sitäkään että opiskelisin yhä jotain, esimerkiksi yliopistossa.
10 vuoden päästä melkeinpä toivon, että asuisin vielä yksin, sillä en halua olla sitoutunut mihinkään vakavaan vielä tuossa iässä. Asun luultavasti kerrostalossa, ja haluaisin omistaa mustan kirjahyllyn ja vihreän sohvan.

20 vuoden päästä
On toivottavasti kaikki opiskelut opiskeltu ja olisin vakituisesti töissä sillä alalla mihin minulla on koulutus tai mahdollisesti mulla olis oma yritys jonkun korttelin kulmassa. Mahdollisesti en asu enää yksin, vaan minulla voisi olla jo asuinkaveri, mutta ei missään nimessä lapsia (en halua lapsia). Mahdollisesti olisin muuttanut pois kerrostalosta ja lapsien sijaan mulla olis pari koiraa joiden nimet olisivat Kide ja Nova.

30 Vuoden päästä
Työasiat ovat hyvällä mallilla ja mulla olisi varaa matkustella ympäri maailmaa: Australia, Skotlanti, Japani, Indonesia ja sitä rataa. Mahdollisesti en asuisi ainakaan kaupungin keskustassa, vaan kaupunginliepeillä tai vaihtoehtoisesti olisin muuttanut kokonaan pois kaupungista ja palannut kotiseudulleni. Asuisin omistusasunnossa ja olisin maalannut joka huoneesta yhden seinän mustaksi. Yhdellä seinällä olisi levyhyllyt, kun taas jonkun toisen huoneen seinällä prameilisi itse otettujen valokuvien sarja.

Palaillaan kuvallisemmissa merkeissä viikonloppuna!

maanantai 23. toukokuuta 2011

Tästä stressi voi alkaa..

Huomenna se sitten alkaa, vuoden viimeinen koeviikko ja vielä englannin kuuntelulla.. Tällä hetkellä mun suurin toive olis päästä kaikista kokeista läpi, mutta se toive voi kariutua melko lahjakkaasti tohon englantiin: en halua uusia sitä syksyllä. Lisää jännitysmomenttia luo yhteiskuntaopin koe, koska oon nukkunut kaikki tunnit.
Mekko - Cybershop, Vyö - Seppälä, Kauluspaita - H&M (ingoratkaa huonosti olevat käsikorut)
Tänään tuntu olevan kaikin puolin huono ulkonäköpäivä: hiukset huonosti (=kiharalla) sekä toi ihana juurikasvu, naama lagas ja tuntu muutenkin tosi lagaavalta. Ainut asia mistä tykkäsin, oli toi merihevoskaulakoru jonka ostin glitteristä.
Koeviikkoon vielä palatakseni, sanonpa vaan että nyt on varmaan tulossa sitten niiyä teidän toivepostauksia, sillä koeviikolla ei jaksa oikein katsoa mitä päälle laittaa. Ensimmäistä toivepostausta tulee varmaankin sitten keskiviikko-torstai-akselilla ja tuleehan sen arvonnan tuloksetkin jossain vaiheessa. HUOM! Vielä on pari päivää aikaa osallistua arvontaan!

Ps. Jotakuta kiinnostaa, sain tuossa yksi päivä kirjotettua novellin valmiiksi. Pääset lukemaan sen tästä.

perjantai 20. toukokuuta 2011

Raitaa ja aurinkoa

Aurinkoista perjantaita kaikille!
Tänään on ollut kiva päivä, vaikka aamulla ärsyttikin suuresti se, että porukat jäi kotiin kun mä raahauduin kouluun. Onneks tänään oli yks spesiaali juttu koulus: Nick Hennessey (kirjotetaankohan se noin) tuli koululle. Nick on brittiläinen tarinan kertoja ja hän kertoo Kalevalaa (jopas ilmaisin asian kummallisesti) Vaikken juurikaan ymmärtänyt se oli joka tapauksessa ihan siistiä, varsinkin kun se meni toisen yhteiskuntaopin päälle.

Tänään oli mukavan lämmin päivä ja päätin jo eilen että tänään laitan päälle mun ite tekemän optisenharha mekon:
Mekko - Itse tehty, Vyö - Seppälä, Legginssit - Gina Tricot

Tänään on ollut jotenkin tosi inspiroiva päivä: sain idean uuteen tarinaan, sain jatkettua mun Pieksämäki - Helsinki -tarinaan (joka on muuten melko pian valmis!) ja löytyshän sitä inspiraatioo piirtämiseenkin. Mun tosin pitäs inspiroitua englannin lukemisesta, sillä ens viikon keskiviikkona alkaa koeviikko englannin kokeella ja todella haluaisin päästä siitä läpi.

Perjantai-iltani jatkuu katselemalla yle areenasta peukaloisen retkiä ja pienen mässäilyn merkeissä:

Ps. onhan se hauskaa kuulla joltain random poikien suusta "ilmiselvä homo" lausahdus, kun menee ohi.

torstai 19. toukokuuta 2011

Huono hyvä päivä

Otsikko tiivistää mun päivän kokonaisuudessaan: aamulla oli lievästi kettuuntunu olo noustessa sängystä siinä seittemältä. Onneks huomenna on perjantai ja voin nukkua kahdeksaan josko huominen alkais paremmissa merkeissä.
T-paita - Only, Kauluspaita - H&M, Legginssit - Gina tricot

Päivä lähti paranemaan siitä kun kävin ehkä maailman mukavimmalla hammashoitajalla joka ilmoitti ettei mulla oo paikkausta vaativia reikiä hampaita. Lisäksi oon kerrankin tyytyväinen suomalaiseen sairaalajärjestelmään, sillä mulle ilmoitettiin et olis lääkärille aika ens kuun alussa. Olisin olettanu et se olis ollu mulla vasta ens kuun loppupuolella, mutta hyvä et sain sen nyt jo.
Lisäksi sain inspiraation piirtää pari vaatetta ja tuli huomisen vaatteetkin valittua jo, eli hyvästi huominen vaatekriisi.
Lisäksi jaksoin vihdoin vääntää uuden ulkoasun (joka mun piti tehdä jo pari kuukautta sitten..), mutta mitäs tykkäätte?

Haluan muistuttaa, että vielä on aikaa osallistua arvontaan!

maanantai 16. toukokuuta 2011

Pitsiä & kultahumua

Aivan loistavaa viikon alkua kaikille!
Vaikka kaikki - minä mukaan lukien - alkaa olla niin täynnä lätkää, niin pakko sanoo että oli äärettömän huikeeta kun leijonat löi loppu lukemiksi 6-1!
Onneksi aamulla sai nukkua kahdeksaan, oli vähän viikonloppuna valvonut: ensin euroviisujen takia (jota tuskin olisin kattonu jos Sonja ei olis ollu meillä) ja eilen\tänään lätkän takia.
Koleahko sää yllätti mut kun olin kuvaamassa ulkosalla joten kuva saldo on sen mukainen:
T-paita - Seppälä, Mekko - Only, Legginssit - Gina tricot, Vyö - Seppälä
Aamulla oli iloista kun hiukset menivät kerrankin hyvin melkein heti ja yllätykseksi ne olivat vielä kuvien otto hetkelläkin ihan jees. Huomasin myös että näiden legginssien kanssa on sama juttu kun aina: sopivat vyötäröltä, mutta eivät tarpeeksi kireet, ehkä kykenen elämään asian kanssa koska joka tapauksessa nää on ihan huippu kivat legginssit.
Voi että tuntu mukavalta tehdä "pitkästä" aikaa tällainen peruspostaus. On mukavaa kirjottaa siitä kuinka oli päivän kaverin kans Tampereella ja muuta vastaavaa, mutta se tuntuu jotenkin työläältä eikä se tule luonnostaan.

Muistakaapas osallistua arvontaan!

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Arvonta

Päätimpäs laittaa arvonnan pitkästä aikaa pystyyn, vaikkapa lähes sadan lukijan kunniaksi. Arvottavia palkintoja on kaksi:
A

B

Osallistumisohjeet:

Liitä kommenttiisi sähköpostisi ja anonyymien on keksittävä nimimerkki.
Lisäksi voit tuplata tai triplata voittomahdollisuutesi:

- Vinkkaa blogissasi arvonnasta, ilmoita se kommentissasi että aiot vinkata (saat yhden lisä "arvan")
- Laita osallistumisen oheen jokin kunnollinen parannusehdotus (en laske esim "postaa useammin" parannusehdotukseksi) TAI postausehdotus ( saat yhden lisä "arvan", et siis saa kahta "arpaa" lisää, vaikka laittaisit molemmat)
Muista osallistuessasi ilmoittaa kumman palkinnon arpomiseen osallistut.

Osallitumisaikaa on 26.5 asti, onnea arvontaan!

Shoppailukiintiö täynnä

Ainakin hetkellisesti
Osa kuvista on melko tökeröitä eivätkä vaatteet oikein näytä miltään, mutta en lähtenyt siihen rumbaan et vedän jokasen rätin päälleni. Tulette näkemään näitä vaatteita kyllästymiseen asti asukuvissa. Nyt asiaan:
Gina tricot toppi 5,95 rättijutut 7,95 €
H&M n. 10 €
Gina Tricot 7,95€
Only n. 15 €
Only n. 40 € (jes nyt on mekko joka käy kesän juhliin)

Seppälä n. 10 e (ostin tän tosin jo perjantaina)
Gina tricot 6,95 €
Only n. 10 €
Glitter 6 €
Stockmann 40 €

Mieltäni jäi kaihertamaan se että löysin H&M:stä ne korkkarit mitä joskus täälä bloginkin puolella kuolailin, mutta ne oli mulle yhden koon liian isot. Mutta kannatti koittaa niit, sillä huomasin että H&M nettikaupassa niitä on koossa 39 ja vielä alennuksessa! Joten tänään laittelen vielä tilauksen menemään.

Illalla on tulossa spesiaalipostaus mistä oon puhunut, uskoisin että se on ihan mieluinen..

Edit: Ostin näiden lisäksi pitsileggarit ja uudet mustat kiiltoleggarit, mut unohdin kuvata ne hups...

lauantai 14. toukokuuta 2011

Tunnelma katossa eli aika korkeella

Lauantai-iltaa kaikille!
Tänään vietin vallan mukavan päivän Sonjan kanssa Tampereella! Shoppailin melkein yli rajojeni, mutta siitä lisää huomenissa, sillä kun tultiin kotiin ikävä sadesää yllätti ja valo ei riittänyt.
Sorruttiin mäkkiruokaan..
En ostanut mitään, mitä olin koonnut eiliseen kollaasiin, johtuen siitä että en löytänyt niitä, sitä mekkoa lukuunottamatta, tosin senkin kanssa ilmeni mutka matkaan:
34 kokoa ei ollut joten kokeilin 36 kokoa, mutta se oli auttamattomasti liian iso. Löysin onneksi paljon ihanammankin mekon, mutta siitä huomenna.
Tässä vähän esimakua ostosten määrästä

Kevennykseksi kuva Sonjan tekemästä synttärikortista:
(Kaisa varmasti arvostaa alakulmaa) Pukeuduin oikeesti noin kasilla, ja en oo varma mut voi olla pyörähdin noi korvat päässä ihan koulussakin jossen siellä niin kaupassa ainakin kävin.

Kiitos muuten uudesta lukijasta, palaillaan huomenna ostosten parissa!

(Tähän piti tulla pari hienoa videoo, mutta ilmeni teknisiä ongelmia)

perjantai 13. toukokuuta 2011

Fiilis: innostunut

Huomenna pääsee pitkästä aikaa shoppaileen! Yksin ei tartte kauppoja kierrellä, sillä Sonja tulee mun seuraks.

Eilen kokosin H&M kollaasin:Piti kyllä tehdä ihan kunnollinenkin postaus tehdä, mutta bloggerin lagaavuuden takia se vaan vähän lykkäänty ja niin.
Riippuen siitä mihin aikaan me Sonjan kanssa tullaan meille niin voi olla että ostospostausta saadaan kehiin jo huomenna.

Laitetaan tönkköpostaus perjantai 13. piikkiin

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Mahtava päivä!

Happy b-day to me, mutta päivä oli muistakin syistä mahtava: aamulla sai nukkua pitkään, oli upea, vaikka turhan kuuma ilma, ja melominen oli kivaa. En voi kylläkään sanoa, etten olisi ollut iloinen siitä, että moni muisti koulussa onnitella mua.
Koulusta kotiuduinkin melonnan takia vasta puoli kuuden kieppeillä ja piristystä oli luvassa kun iskä tuli kaupasta:
Mun pikku poika (sen nimi on simba) oli kotiutunut! Se on niin nätti, pieni, söpö ja mun! Eli tää korvaa mun vanhan pokkarin joka levahti tuossa kuukausi pari sitten. Tää siis on mun synttärilahja porukoilta, mutta koska en halua vaatia turhan isoja lahjoja maksoin puolet, eli 75 euroa itse. En oo ottanut kuvia tällä vielä, sillä akku on laturissa, mutta toivottavasti huomenissa pääsisin testailemaan paremmin.

17 vuotiaan pitäisi olla valmistautunut maailman kolhuihin ja itse en ollut vielä valmistautunut kun luiskahdin penkintä alas: Sain mukavasti nahkaa rullalle selkärangan kohtaalta noin kymmenisen senttiä, hyvä minä! Koko luiskahtaminen oli kuulemma melko koomisen näkönen enkä edes epäile.

Blogin puolellakin mua odotti synttärilahja: uusi lukija, joka oli ikään kuin piste iin päälle, kiitos! Huomenna koitan saada aikaseks jonkin näköstä postausta, jollen muuta niin ainakin muutama koeräpsy uudella kameralla.