maanantai 23. toukokuuta 2011

Tästä stressi voi alkaa..

Huomenna se sitten alkaa, vuoden viimeinen koeviikko ja vielä englannin kuuntelulla.. Tällä hetkellä mun suurin toive olis päästä kaikista kokeista läpi, mutta se toive voi kariutua melko lahjakkaasti tohon englantiin: en halua uusia sitä syksyllä. Lisää jännitysmomenttia luo yhteiskuntaopin koe, koska oon nukkunut kaikki tunnit.
Mekko - Cybershop, Vyö - Seppälä, Kauluspaita - H&M (ingoratkaa huonosti olevat käsikorut)
Tänään tuntu olevan kaikin puolin huono ulkonäköpäivä: hiukset huonosti (=kiharalla) sekä toi ihana juurikasvu, naama lagas ja tuntu muutenkin tosi lagaavalta. Ainut asia mistä tykkäsin, oli toi merihevoskaulakoru jonka ostin glitteristä.
Koeviikkoon vielä palatakseni, sanonpa vaan että nyt on varmaan tulossa sitten niiyä teidän toivepostauksia, sillä koeviikolla ei jaksa oikein katsoa mitä päälle laittaa. Ensimmäistä toivepostausta tulee varmaankin sitten keskiviikko-torstai-akselilla ja tuleehan sen arvonnan tuloksetkin jossain vaiheessa. HUOM! Vielä on pari päivää aikaa osallistua arvontaan!

Ps. Jotakuta kiinnostaa, sain tuossa yksi päivä kirjotettua novellin valmiiksi. Pääset lukemaan sen tästä.

3 kommenttia:

  1. Aww, vähä söpö mekko :3 *tahtoo samanlaisen* Et oo ainut, jolla oli tommonen päivä. Piti vältellä luokkien peilejä koko koulupäivän ajan, ku en halunnu ees nähä minkä näkönen oon just sillon :'D

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä toi novelli, alussa ehkä vähän jotenkin puhekielinen mutta puolivälin jälkeisestä tykkäsin tosi paljon, linkkaa jatkossakin jos kirjottelet :------)

    www.aamihh.blogspot.com

    VastaaPoista