torstai 29. joulukuuta 2011

Vuosi 2011

Alkaa tämä vuosi vedellä viimesiään, joten on aika
tehä pieni koonti siitä, mitä tänä vuonna tuli tehtyä. En muista tarkalleen mitä tapahtui missäkin kuussa, joten pieni jaottelu on laveasti talvi, kevät, kesä, syksy linjaa.

Talvi 2011
Nyt ajateltuna tuntuu siltä, ettei viime talvena tapahtunut paljoakaan. Vietin hiihtolomani lapissa ja laskettelin ensimmäisen kerran ja uhmasin monet kerrat pakkasia laittamalla mekon ja legginssit päälle. Muistan kaivanneeni kovasti kevättä.

Kevät 2011
Keväällä olin tosi stressaantunut koulun takia ja tuntui, että joka puolelle olisi pitänyt venyä. Minulla todettiin myös keskivaikea pakko-oirehäiriö ja aloin käymään psykologilla ja koska joku kuitenkin kysyy että mikä minua riivaa, niin mä vaan pesen käsiä aivan liikaa.
Positiivisina asioina 2011 vuoden keväässä oli hilpeähkö vappu ja olin fiiliksissä lumien sulamisesta.

Kesä 2011
Viime kesä oli valehtelematta yksi elämäni tylsimpiä kesiä. Kyllähän sitä kavereita näki, mutta vietin paljon aikaa kotona sillä täkäläisistä kavereista lähti lähes kaikki vaihtoon ja muualla asuvat kaverit olivat kiinni kesätöissä tai joissain muissa jutuissa.
Kehittelin tietty ittelleni tekemistä: löys
in öljyvärimaalauksen hienoudet ja innostuin kirjoittelemaan.
Vietin myös paljon aikaa Tampereella ja kyllä Helsingissäkin tuli pyörähdettyä.
Loppukesästä, kun koulut oli jo alkanut tympäännyin täysin mun hiusten väriin. Mulla oli ollut mustat hiukset jo kuutosluokan lopusta asti, joten ajattelin että olisi korkee aika vaihtaa pehkon väriä.


Syksy 2011
Kävin ensimmäistä kertaa ulkomailla ja lensin myös ensimmäistä kertaa. Oli hupsua, että ensimmäinen ulkomaan matka tapahtui koulun kanssa, mutta mikäs siinä kerta ilmaseks matkaan pääsi.
Sykerock tuli koettua ja se olikin tämän syksyn yksi parhaista illoista.
Koulun puolella alkoi tuntumaan siltä että jotkut opettajat vaativat liikaa, mutta eivät ole valmiita tukemaan. Koulu tuntui kaatuvan niskaan, kun pahin stressivaihe oli päällä.
Loppusyksystä päätin kerrankin repäistä hiusteni kanssa ja leikkautin ne lyhyiksi. Ihme kyllä, en ole vieläkään katunut hiustenleikkuuta!

Toki vuonna 2011 tapahtui yhtä sun toista, joista en tahdo kertoa. Ehkä myös opin tänä vuonna joitain, mm. kävelemään korkkareilla (muistaakos kukaan, että korkkareillä kävelemään opettelu oli mun uuden vuoden lupaus tälle vuodelle?) Lisäksi sain tänä vuonna liudan uusia kavereita ja tuttavuuksia!
Oon muuttunut tämän vuoden aikana jonkin verran. En koe olevani enää niin ujo kuin vuoden alussa ja olen muuttunut spontaanisemmaksi (tästä on tosin ollut vähän haittaakin) sekä rohkeammaksi. Muutos on tapahtunut myös suhteessa liikuntaan: ennen en voinut kuvitellakkaan että rääkkäisin itteeni hikisellä ryhmäliikuntatunnilla, mutta nyt kun en voi tunneille mennä painon takia niin kaipaan kipeitä lihaksia.


Odotuksia vuodelle 2012

Odotuksia ensi vuodelle on rutkasti! Ensi vuonna täytän 18 ja tuo vuosi mukanaan myös kavereitten synttärit joita juhlistetaan. Kesäkuussa odottaa Mötley Crüen keikka. Kesälle on myös muita suunnitelmia: mahdollisesti Ruotsin reissu, kavereitten keskinen laivareissu, Pride (Tampereen tai Helsingin, en tiedä vielä) & syksyllä onkin aika astella ensimmäisiin YO-kirjotuksiin. Lisäksi koitan saada itseni suht normaalipainoiseksi ja hankkia parempi kunto (jotten häviä vetoa Samin kanssa..)


1 kommentti:

  1. Kaks vikaa kuvaa on söpöimpiä. :---3 Eka on kans hieno. Tän vuoden aikana on tapahtunu aika paljon sun elämässäs. :----D

    Ps. Sul on hieno asu toises kuvas. ;''D

    VastaaPoista