perjantai 16. joulukuuta 2011

So excited!

Musta tulisi varmaan hyvä poliitikko tyhjine lupauksineni... En ala pyyteleen nyt anteeksi, sillä en ole vain kerinnyt kirjoittelemaan, sillä koulu on yllättäen tuupannut kaikennäköistä "kivaa" pikku tekemistä näin syyslukukauden päätteeksi.

Tämä päivä on tuntunut jo lähes joululta, eikä vain sen takia että koulussa oli kouluruokaa, joka taatusti oli nyt parempaa kuin edellisvuosina! Tänään oli postilaatikkoon ilmestynyt kirja, jota olinkin odotellut puolitoista viikkoa:
(Onneksi päivät alkavat kohta pidetä.. alkaisi taas saamaan rakeettomia kuvia)
Ifolorkirja tuli tänään! Aloin tekemään tätä vaikka kuinka kauan sitten, mutta sain sen valmiiksi vasta tässä kuussa.. No, nyt on kyseinen kirja hyllyssä ja oon tosi tyytyväinen! Tämä oli Deluxe malli, eli kovat kannet ja tässä on 36 sivua. Maksoi postikulujen kanssa 32 euroa, mutta kun tilasin tän niin ifolorilla oli -10%

Eilen tuli kamala inspiraatio maalata. Oikeastaan tämä idea oli kytenyt jo pitempään, mutta toteutin sen vasta eilen. Peace merkki olisi tietenkin voinu olla keskemmällä ja pyöreempi, mutta enköhän voi vedota taiteilijanvapauksiin?

Nyt siihen SO EXCITED -kohtaan!
Ok, kaikki jotka ovat olleet asiasta kiinnostuneita, niin tietävätkin jo, että Mötley Crüe on tulossa Suomeen ensi vuonna. Tänään sain selvitettyälipun hinnan ja lippujen myyntiin tuloajan ja nyt oon varmaankin suhteellisen jännittynyt siihen asti kunnes saan tietää varmaksi lipun saannin.

Tuleva jouluviikko näyttää melko toiminnan täyteiseltä: maanantaina tosiaan Mötley Crüen lippuhärdelli, tiistaina biologian testi ja ihotautilääkäri (lievästi sanottuna karmii) ja torstai menee leipoessa. Tokihan kaikkea muutakin on, kuten esimerkiksi siivousta.
Huominen menee siivoilun merkeissä ja sunnuntaina tytöt tulevatkin hengaileen meille.
Hyvää viikonloppua kaikille!

Ps. Ilahduttakaa minua heittelemällä kysymyksiä formspringiin.

2 kommenttia:

 1. Ihana toi peace merkki! ♥ Teetkö tilaustöitä?

  Ps. Sua ei oo Sini näkyny nyt paljoa mesessä. Missä oot? D--:

  VastaaPoista
 2. Kelly: en tee, ihan tarpeeks kamlaa kun porukat on nakittanu mut maalaan sukulaisille jotain..

  Nii, mun vanha mese tosiaan levisi ja jouduin tekemään uuden: laskuvirhe@live.fi
  en ole kyllä varma ottaako tuokaan mese vastaan mesekutsuja, mutta aina sopii koittaa

  VastaaPoista