perjantai 9. joulukuuta 2011

Päivä 1: Esittele itsesi

Koska tämän päiväinen lumimyräkkä sabotoi mun kuvailu ideoita, päätin aloittaa tällaisen blogihaasteen jota toteuttelen soveltaen ja aina silloin kun bloggausväli on venyä uhkaavan pitkäksi.

Nimihän on Sini (surprise) ja oon 17-vuotias, vaikken näytäkkään siltä. En ymmärrä, miks mulla on jonkin asteinen ikäkriisi. Tuntuu siltä, että elämä loppuu kun täytän 18vuotta, vaikka mulla on kesälle loistosuunnitelmia. Oon meidän perheen kuopus ja mulla on isoveli ja isosisko jotka oikeastaan ovat molemmat puolikkaita, mutta mulle ne on aina ollut kokonaisia.

Oikeesti mä oon tosi pikkunen. Pituutta löytyy huikaseivat 155 senttiä ja painoakin voisi olla reilusti enemmän. Mun hiukset on perus maantienharmaat jotka kuitenkin vivahtavat punaiseen. Maantien väriset hiukset mulla tosin on ollut viimeksi kyllä nelosluokalla. Loppu ala-aste ajan mulla olikin punaset hiukset ja sen jälkeen mun hiukset olivatkin 4 vuotta mustat. Tämän vuoden syksyllä uskalsin luopua mustasta väristä ja lyhentää hiuksia oikein kunnolla. Mun silmät on mulle ollu aina aika mysteerin väriset, en aina tiedä ovatko ne siniset vai vihreät, sillä kuvissa ne näyttävät lähes poikkeuksetta siniset kun taas luonnossa ne ovat vihreät.

Oon viimeisen vuoden aikana haalinut itselleni liudan uusia harrastuksia. Tänä vuonna kuljin kameran kanssa yllättävän paljon, innostuin liikunnasta ja hommasin liikuntakeskuksen jäsenyyden ja aloin käydä ryhmäliikuntatunneilla. Lisäksi opettelin piirtämään paremmin ja tutustutin itseni kesällä öljyvärimaalauksen saloihin. En kyllä oo pystynyt pitämään mitään näistä harrastuksista mitenkään säännöllisenä, sillä oon hyvin laiska ja säännöllisyys ei vaan tunnu sopivan mulle. Oon melko paljon fiilis-pohjalta ihminen, jos ei huvita, niin en myöskään tee.
Mun kiinnostuksen kohteet ovat jokseenkin ristiriitaisia keskenään: katselen yhä Pokémonia telkkarista, kuuntelen Mötley Crüeta ja kulutan rahat kenkiin, vaatteisiin & kosmetiikkaan kun palkkapäivä koittaa. Ihannoin suuresti kaikkia lävistyksiä ja tatuointeja ja odotankin toisaalta synttäreitä senkin takia, että saan vihdoin ottaa tatuoinnin niskaan. Lävistyksistä en viitsi edes haaveilla, sillä mulle jäi traumat korviksista jotka olivat tuhlehtuneet puoli vuotta (eli niin kauan kun ne mulla korvissa killuivatkin)

En tiedä, minkälaisen kuvan oon antanu blogissa itsestäni. Olin tosi pitkään ujo ja vähän arkakin ihminen. Nykyisin oon päässyt kahdesta edellisestä eroon aika hyvin, mutta olen tuntemattomien joukossa jonkin aikaa hiljainen ja ikään kuin tunnustelen tilannetta. Noh, kun saan suuni kunnolla auki niin hiljaisuus on jotakuinkin tuntematon käsite.

Käyn tämänkin aiheen läpi, koska tiedän, että ihmisiä kiinnostaa: seksuaalisuus. En tykkää lokeroida itseäni, mutta on myönnettävä että tykkään tytöistä. Hirveästi en tätä mainostele (mitä just mainitsin blogissa) mutta siis tarkotin sitä, että kun tutustun uusiin ihmisiin en koe tarpeelliseksi kertoa tätä seikkaa ensimmäiseksi ja saatan jättää sen kertomattakin. Porukkatkaan eivät tiedä, kun tiedän minkälainen show siitä syntyisi, ei sillä, eipä ole ollut tarpeenkaan kertoa.
Tulevaisuus on tällä hetkellä melko selkeä, tosin paljon on toki kiinni siitä, mihin ja mitä pääsen opiskeleen lukion jälkeen vai pääsenkö mihinkään. Tähtäimessä olisi Helsinki tai Turku, mutta sen näkee sitten. Joka tapauksessa ensi vuonna on edessä ensimmäiset kirjoitukset ja luku-urakka on aika valtava. Jos hypätään opiskeluajan yli ja mietitään mitä haluaisin opiskeluajan jälkeen niin haluaisin nähdä maailmaa. Haluaisin käydä Amerikoissa, nähtä Australiassa kengurut, juosta paljain jaloin Uuden-Seelannin metsistä ja nähdä Skotlannin sumuiset nummet. En halua lapsia. En nyt ja tuskin tulevaisuudessakaan. Ei ihmiset maailmasta lopu vaikka en hommaisikaan muksua ja ehkä vanhempana voin hommata kummilapsen vaikkapa Afrikasta. Nämä kaikki ovatkin vain unelmia, enkä halua suunnitella kaikkea millin tarkkaan, elämä saa tuoda mukanaan yllätyksiä!

Haluatko tietää enemmän? Kysy rohkeesti kysymyksiä Formspringissä.

2 kommenttia:

  1. Koska toi toinen kuva on otettu? :---D

    Kun kattelin noita kaikkia kuvia blogauksista, jotka nyt tässä näkyy, niin kiinnitin huomioni sun hiuksiin, ja aattelin, et sulle sopii kyl paremmin toi musta. ;3 Ei tossa punasessakaan mitään vikaa kyl oo.

    VastaaPoista
  2. Kelly: kuva on taidettu ottaa joskus tän vuoden helmikuussa tai maaliskuussa.
    Välillä itellekki tulee ikävä mustia hiuksia, kunnes muistan että näytin niissä hirmu kalpeelta ja sen että juurikasvu loisti kilometrin päähän. Mustat hiukset oli mulla yksinkertaisesti liian kauan, enkä oo siihen väriin palaamassa (:

    VastaaPoista