perjantai 18. marraskuuta 2011

Mustaa, mustaa, mustaa

Hyvää perjantaita kaikille!
Tänään sai nukkua ihanan pitkään, sillä mulla alkoi psykologian pohjatunnit vasta 11:50. Vaikka aamulla aikaa olisikin ollut valita muutkin vaatteet kuin ne, jotka ensimmäisenä tuli vastaan, päädyin silti niihin ensimmäisiin vaatteisiin.

Tuntuu muuten yhäkin siltä, että olisi lauantai, koska heräsin vasta vähän ennen kymmentä. Päivä on muutenkin tuntunut lauantailta, vaikka koulussa tulikin pyörähdettyä.

Huomenna otan suunnan kohti Tamperetta ja tarkoitus olisi saada ostettua loput joululahjat. (joita ei onneksi ole enää paljoa ostettavana!) Alun perin mulla piti olla nollatoleranssi omien ostosten kanssa, mutta nyt on ilmaantunut asioita joita tarvitsen\haluan: sävyteväri, aqualan, perushuppari, joku kiva käsikoru & after eightejä koeviikkoa varten.

Heti kaikki tänne nyt! -kuvailee nyt minua hyvin: olen siis päättänyt leikata hiukset lyhkäisemmiksi, vaikka aluksi ajattelin, että mietin asiaa viikon pari. Nyt olenkin hätyyttänyt iskää parin päivän ajan, että se soittaisi mun serkulle että koska se ehtisi leikkaan hiukset. Olen jo ihan täpinöissäni, vaikken edes tiedä koska nämä loppuen lopuksi leikataan.

Nyt taidan mennä siivoilemaan, jotta ehdin lukea psykologiaa vielä tänään, hauskaa viikonlopun alkua kaikille.

Ps. Missä kylmät ilmat ja loskasää kuppaa? Haluaisin käyttää maihareita...

4 kommenttia:

  1. Ihanat releet :) On niin lepposen näköset!

    VastaaPoista
  2. vitsi miten kiva asukokonaisuus! C:

    VastaaPoista
  3. Ihana asu. ♥ Hahah, perjantailauantai. :--D

    VastaaPoista