tiistai 29. marraskuuta 2011

Ei tiikeri pääse raidoistaan

the GazettE - The Suicide Circus

Hyvää alkuviikkoa kaikille!
Tänään on ollut mukava päivä, ihan vain sen takia sillä jälleen tuli keploteltua ittensä kaikista kokeista läpi! Menestys oli tosin vaihteleva ruotsin pitäessä häntää 5-, mantsa ja psyka oli puolestaan 8 ja matikkasta sain 9-, kiitos oman kämmähdyksen.

Housut - Jim&Jill, Paita - Gina tricot, Kauluspaita - H&M, Huivi - Jack & Jones
Kirjoittelu on ollut ja varmaan tuleekin olemaan harvemmassa, sillä mulla on tässä jaksossa muistaakseni 3 aamua, jollon koulu alkaa jo kahdeksalta. Niinä aamuina en juuri jaksa itseäni laittaa, mutta onneksi mulla hyviä mielipidekirjotusaiheita, joita voisi alkaa kirjottelemaan, jahka inspiraatio iskee.
Eilen iski inspiraatio lukemiseen:
Monta monta vuotta sitten sain tämän kirjan joululahjaksi Samilta, enkä sitä ole aiemmin lukenut kuin jonkun 50 sivua. Eilen kuitenkin mulle pukkasi lukufiilis ja tuli luettua 90 sivua, joka on multa tosi hyvin. Rakastan Maameren tarinoita, ainakin ensimmäinen kirja vaikuttaa lähes 100 sivun jälkeen loistavalta, ja tulipahan kirja viime yönä mun uniinkin.

Huomenna suunnataan koulusta Studiamessuille Helsinkiin! Oon niin onnellinen, koska oon ikävöinyt nyt kuukauden verran Helsinkiin aivan hirvittävän paljon. Messuilun jälkeen meillä on reilu 3 tuntia vapaa-aikaa, joten kaupat kutsuvat sitten illemmalla. Juttua Helsingin reissusta ja ostoksista tulee varmaankin siinä torstain perjantain tietämillä.

Ps. Luulin kasvaneeni Gazeton ohi, mutta en ilmeisesti! Viikonloppuna löysin jälleen monta vuotta lempibändin virkaa toimittaneen yhtyeen uudelleen! Poikien uusi levy on vaan niin upea, sisäinen fanityttöni on herännyt koomasta ja nostaa päätään..

2 kommenttia:

  1. Ihana toi eka kuva! Sulla on kaunis hymy.

    VastaaPoista
  2. Voi eiiii taisin juuri itsekin rakastua gazettoon uudestaan.... D: <3

    VastaaPoista